Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Στέλνουν Γκουλάν στον Ολυμπιακό

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ οι “ερυθρόλευκοι” έχουν βάλει στο στόχαστρο τους τον 22χρονο μέσο της Φιορεντίνα. Παίκτης της Μπρόντμπι θα πρέπει να θεωρείται ο Ντένις Ρόμενταλ σύμφωνα με Μέσα της Δανίας. Στην εθνική Σερβίας ο Φέισα.
 
Πιο συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα “TuttoSport” αναφέρει πως ο διεθνής με τις “μικρές” εθνικές ομάδες της Σερβίας ποδοσφαιριστής, δύσκολα θα παραμείνει στους “βιόλα”. Αυτό γιατί ο ιταλικός σύλλογος θέλει να τον δώσει ώστε να αδειάσει μια θέση ξένου στο ρόστερ του.
 
Κάπου εκεί μπαίνει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον 22χρονο μέσο, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες της Παρτιζάν, όπου και τον ανακάλυψαν οι άνθρωποι της ιταλικής ομάδας σε ηλικίας μόλις 16 ετών.
 
Να σημειώσουμε πως ένα στοιχείο που ενδεχομένως παίξει σημαντικό ρόλο είναι ότι ο Γκούλαν έχει τον ίδιο μάνατζερ με τους Φέισα, Κάταϊ και Γκρμπιτς.
 
Πάει… Μπρόντμπι ο Ρόμενταλ
 
Παίκτης της Μπρόντμπι θα πρέπει να θεωρείται ο Ντένις Ρόμενταλ σύμφωνα με την τα Μέσα της Δανίας. Όπως αναφέρει η “B.T.”, ο μεσοεπιθετικός των «ερυθρόλευκων» έχει έρθει σε συμφωνία με την ομάδα της πατρίδας του για διετή συνεργασία και πλέον περιμένει να τα βρει με τον Ολυμπιακό για αποδεσμευτεί.
 
Ωστόσο, όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα ούτε ο μάνατζέρ του, ούτε ο ίδιος ο παίκτης επιβεβαιώνουν τη συγκεκριμένη φήμη.
 
Κάλεσαν Φέισα στην εθνική Σερβίας
 
Ο Βλάντιμιρ Πέτροβιτς αποφάσισε να καλέσει τον μέσο του Ολυμπιακού στην εθνική ομάδα της Σερβίας, μετά και την πολύ καλή εμφάνιση που είχε στο φιλικό με την Ίντερ
 
Ο ποδοσφαιριστής των “ερυθρολεύκων” μάλιστα, αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στα επίσημα παιχνίδια των “Πλάβι” με Β. Ιρλανδία και Νησιά Φερόε που ακολουθούν για τα προκριματικά του EURO 2012.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε