Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

“Στη Λάτσιο ο Σισέ” – Τα βρήκαν με ΠΑΟ οι Ρωμαίοι

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Το σήριαλ με την επικείμενη μετεγγραφή του Τζιμπρίλ Σισέ στην Λάτσιο οδεύει προς το τέλος του. Οι Ιταλοί θεωρούν “τελειωμένη” τη δουλειά, όμως ο Γάλλος δεν έχει συμφωνήσει ακόμη.

Ο αρχηγός των πράσινων διανύει πιθανότατα τις τελευταίες του ώρες ως παίκτης του Παναθηναϊκού αφού η Λάτσιο ανεβάζει συνεχώς την προσφορά της δείχνοντας ότι επιθυμεί διακαώς να τον ντύσει στα γαλάζια.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα Ιταλικά ΜΜΕ αλλά και τις πληροφορίες από την Ελλάδα, οι Ρωμαίοι τα έχουν βρει με τον Παναθηναϊκό σε ποσό πάνω από τα 6 εκ. ευρώ και προσπαθούν να πείσουν τον Τζιμπρίλ Σισέ να ρίξει λίγο τις οικονομικές του απαιτήσεις.

Το 1,8 εκ. ευρώ ετησίως που φαίνεται ότι προσφέρουν στον Γάλλο είναι αρκετά κοντά στα χρήματα που ο ίδιος θέλει και αν δεν υπάρξει κάποια μεγάλη έκπληξη η συμφωνία αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα.

Ένα από τα πράγματα που φαίνεται να καθυστερούν την ολοκλήρωση της μετεγγραφής είναι η επιθυμία της συζύγου του Σισέ να μετακομίσουν στην Αγγλία, όμως μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάποια ομάδα από το “Νησί” που να καλύπτει τις απαιτήσεις του Γάλλου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε