Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Στη Μακάμπι ο Παπαλουκάς! – Τον καλωσόρισαν με video

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού θα συναντήσει εκ νέου τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη αφού συμφώνησε με την ομάδα του λαού και υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς είναι πλέον παίκτης της Μακάμπι Τελ Αβίβ όπως ανακοίνωσε επίσημα η διοίκηση του συλλόγου. Ο διεθνής γκαρντ τα βρήκε σε όλα με τους Ισραηλινούς και υπέγραψε το συμβόλαιο του που έχει διάρκεια ενός χρόνου.

Ο παίκτης μίλησε στο σάιτ της ομάδας του λαού: “Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω στη Μακάμπι. Νιώθω ότι ακόμα μπορώ να προσφέρω πολλά και ευχαριστώ τον Ντέιβιντ Μπλατ και την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν από την πρώτη στιγμή. Στόχος μου ήταν να παραμείνω σε υψηλό επίπεδο και η Μακάμπι έχει την ιστορία, το ειδικό βάρος και το ρόστερ για να μου δώσει αυτή την δυνατότητα. Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου, για να την βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της. Μετά την καριέρα μου στην ΤΣΣΚΑ και στον Ολυμπιακό, το μόνο που ήθελα είναι να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπώ σε μια εξίσου μεγάλη ομάδα.”

Ευτυχισμένος από την είδηση ήταν και ο προπονητής της Μακάμπι Ντέιβιντ Μπλάτ: “Αποκτήσαμε έναν από τους σπουδαιότερους παίκτες στην Ευρώπη. Είναι ηγέτης με εξαιρετικό χαρακτήρα και θα μας δώσει σοφία στο παιχνίδι μας. Ήθελε πολύ να έρθει στο Ισραήλ, να βοηθήσει την ομάδα και να ηγηθεί της προσπάθειας να ανέβει στην κορυφή της Ευρώπης. Η μεταγραφή του μας γεμίζει χαρά, ξέρουμε την ιστορία του και είναι τεράστιος παίκτης. Ένας παίκτης που κάνει καλύτερους τους παίκτες που έχει δίπλα του. Μας δίνει περισσότερη δύναμη η απόκτησή του σε συνδυασμό και με τον Σχορτσανίτη. Έχουν δουλέψει μαζί επιτυχημένα για χρόνια στον Ολυμπιακό και αποτελούν πρότυπο.”

Οι Ισραηλινοί ετοίμασαν και ένα βίντεο για να καλωσορίσουν τον πρώην παίκτη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και του Ολυμπιακού.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε