Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Στη Παιανία για…Λεωφόρο ο Αλαφούζος! – Πρόβλημα με Μαρίνο

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού έδωσε το παρόν στην προπόνηση της Παρασκευής και στην ομιλία του προς τους παίκτες στάθηκε στην επιστροφή της ομάδας στην φυσική της έδρα τον Γενάρη. “Κάποιες φορές ήμασταν άτυχοι”, τόνισε για την εικόνα της ομάδας. Πρόβλημα με τον Μαρίνο που είναι αμφίβολος για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Μένει μέχρι το 2014 ο  Φερέιρα.

Παρουσία του Γιάννη Αλαφούζου πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Παρασκευής στην Παιανία. Ο πρόεδρος των “πρασίνων” αφού συνομίλησε με τον Κώστα Ελευθεράκη και τον Ζεσουάλδο Φερέιρα μίλησε και στους ποδοσφαιριστές.

«Θέλω να ξέρετε ότι κάνουμε τα πάντα για να επιστρέψουμε στη Λεωφόρο τον Ιανουάριο. Θα γίνουν κάποια έργα, προκειμένου να επιστρέψουμε στο γήπεδό μας, στην έδρα μας. Είναι κάτι που θέλω να σας το πω και νομίζω ότι αυτό θα είναι κίνητρο για εσάς», είπε ο Αλαφούζος, ενώ αναφερόμενος στο αγωνιστικό κομμάτι, τόνισε: «Ημασταν κάποιες φορές άτυχοι. Συνεχίστε τη δουλειά και βγάλτε τη στο γήπεδο».

Όσον αφορά την προετοιμασία της ομάδας για το κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ, πρόβλημα προέκυψε σχετικά με την παρουσία του Στέργου Μαρίνου. Ο αμυντικός του “τριφυλλιού” ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς την Παρασκευή και η συμμετοχή του θα κριθεί τις επόμενες μέρες.

Οι Πίντο και Μπουμσόνγκ υποβλήθηκαν σε θεραπεία.Ο Βελάσκες ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης και στη συνέχεια υποβλήθηκε σε θεραπεία. O Mαυρίας υποβλήθηκε σε θεραπεία και στη συνέχεια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα και ασκήσεις με πάσες, ενώ στη συνέχεια επιδόθηκαν σε δίτερμα και τελειώματα. 

Φερέιρα μέχρι το 2014 στον Παναθηναϊκό!

Κωνσταντίνου: Τίτλους με τον Φερέιρα

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε