Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Στη Ρεάλ το Clasico των βετεράνων (VIDEO)

Στη Ρεάλ το Clasico των βετεράνων (VIDEO)

Μεγάλα αστέρια του παρελθόντος που φόρεσαν τη φανέλα της Ρεάλ και της Μπαρτσελόνα συναντήθηκαν στη Ντόχα και έπαιξαν ένα ιδιαίτερο El Clasico (6×6). Οι Μαδριλένοι αναδίχθηκαν νικητές, 4-1 στα πέναλτι. Ισόπαλο το ματς στην κανονική του διάρκεια (5-5) – Το εναρκτήριο λάκτισμα έδωσε ο Ραούλ

Τη συνάντηση, η οποία έγινε στα πλαίσια της ετήσιας διεξαγωγής του συνεδρίου της Aspire4Sports, παρακολούθησαν χιλιάδες θεατές, ανάμεσά τους και ο πρώην παίκτης της Ρεάλ, Ραούλ Γκονθάλεθ, που αγωνίζεται εδώ και λίγους μήνες στην τοπική Al Sadd.

Για τη Ρεάλ αγωνίστηκαν οι Μανουέλ Σαντσίς, Εμίλιο Αμαβίσκα, Μίτσελ Σαλγάδο, τα αδέρφια Αλφόνσο και Ιβάν Πέρεθ, Φερνάντο Ιέρο, Πρέντραγκ Μιγιάτοβιτς, Εμίλιο Άλβαρεθ, Φερνάντο Σανθ, Πάκο Παβόν, Γκέοργκε Χάτζι και Κριστιάν Καρεμπέ.

Για την Μπάρτσα έπαιξαν οι Βίτορ Μπαΐα, Μίκαελ Ράιζινγκερ, Μιγκέλ Άνχελ Ναδάλ, Λουίς Μίγια, Φερνάντο Κόουτο, Ρόναλντ ντε Μπουρ, Γκαΐθκα Μενδιέτα, Μπουντεβάιν Ζέντεν, Τόμας Κρίστιανσεν, Γιάρι Λίτμανεν, Άντονι Γκοϊκοετσέα, Φελίπε Ορτίθ και Σάντσεθ Χάρα.

Για τους “μερένχες”, σκόραραν 2 φορές ο Ιβάν Πέρεθ και από μία οι Αμαβίσκα, Αλφόνσο Πέρεθ και Χάτζι, ενώ για τους μπλαουγκράνα οι Κόουτο και Ζέντεν σημείωσαν από 2 τέρματα και ένα πέτυχε ο Ράιζινγκερ. Τελικά το παιχνίδι πήγε στα πέναλτι, όπου ο τερματοφύλακας της Ρεάλ, Εμίλιο Άλβαρεθ, έπιασε τις εκτελέσεις των Κόουτο και Ντε Μπουρ κι έδωσε το τρόπαιο στους Μαδριλένους.

Αυτή φυσικά δεν ήταν η πρώτη φορά που οι βετεράνοι των δυο ομάδων τίθενται αντιμέτωποι. Στο παρελθόν έχουν διεξαχθεί πολλά τέτοια clásicos, κυρίως για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο γκολ από τον Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς! (VIDEO)

Η χαρά δεν κρύβεται – Πανηγύρισε μαζί με τον διαιτητή(VIDEO)

Απολαυστικός Γκατούζο: Οι νέοι παίκτες βγάζουν τα φρύδια τους

Τα 7… θαύματα του Ζλάταν – Τα καλύτερα γκολ του Σουηδού(VIDEO)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε