Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Στη Σερβία για το πρώτο τεστ με Σάντος

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Συνέχεια στις… εθνικές επιτυχίες θέλει να δώσει ο ομοσπονδιακός τεχνικός που έστειλε μήνυμα για “γαλανόλευκες” νίκες τα επόμενα χρόνια, λίγο πριν την αναχώρηση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος για τη Σερβία.

Η ώρα για το πρώτο παιχνίδι του Φερνάντο Σάντος στον πάγκο της Εθνικής ομάδας πλησιάζει. Η “γαλανόλευκη” αποστολή αναχώρησε για το Βελιγράδι όπου την Τετάρτη (21:30) θα αντιμετωπίσει την Σερβία στο πρώτο φιλικό τεστ εν όψει των προκριματικών του EURO 2012. Ο ομοσπονδιακός προπονητής που αναμένεται να δοκιμάσει σχήματα και πρόσωπα, έδωσε το σύνθημα για την επόμενη μέρα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. “Στην Εθνική συγκεντρώνονται οι καλύτεροι παίκτες της Ελλάδα. Θέλουμε να δούμε πως ανταποκρίνονται στο νέο σύστημα που εφαρμόζουμε και από ‘ κει και πέρα θα δούμε τι θα χρειαστεί να διορθώσουμε. Θέλουμε να δούμε χαρά και διάθεση. Άλλωστε εκπροσωπούν την πατρίδα τους και θα πρέπει όλοι τους να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους”, δήλωσε κατά την αναχώρηση της ομάδας ο Φερνάντο Σάντος για να συμπληρώσει: “Οι ποδοσφαιριστές έχουν δείξει καταπληκτική διάθεση. Στο σύντομο διάστημα που είμαστε μαζί έπρεπε να τους πούμε και τους δείξουμε ορισμένα πράγματα. Περιμένουμε να δούμε στο γήπεδο, τι από αυτά που είπαμε τα έχουμε καταλάβει και θα βγουν στον αγωνιστικό χώρο”.
 
Τέλος, όσον αφορά για την επιλογή του αντιπάλου στο φιλικό τόνισε: “Μπορούμε να πούμε πολλά. Ότι θα μπορούσαμε να παίξουμε με μια εύκολη ομάδα και να νικήσουμε. Αλλά αυτό το παιχνίδι που θα δώσουμε είναι καλό για να δούμε κάποια πράγματα. Εάν νικήσουμε θα μπορούμε να πούμε ότι πήγαμε καλά απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, αλλά μην ξεχνάμε και η Ελλάδα είναι μια πολύ καλή ομάδα”.
 
 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε