Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Στη φόρα η πρώτη κασέτα! – Ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Η υπόθεση της νέας “παράγκας” έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης αφού ο Αλέξης Κούγιας κατέθεσε στον εισαγγελέα τις περιβόητες κασέτες και τις απομαγνητοφωνήσεις. Η πρώτη κασέτα κυκλοφόρησε ήδη στο διαδίκτυο. Ακούστε τη.

Σε blog του Βόλου (petalovolos) δημοσιοποιήθηκε η πρώτη από τις κασέτες που ήδη βρίσκονται στα χέρια του εισαγγελέα ο οποίος έχει αναλάβει την έρευνα, μετά τις καταγγελίες Βοργιά και Κούγια.

Ο Αλέξης Κούγιας το μεσημέρι σε συνέντευξη Τύπου αναμένεται να αποκαλύψει το περιεχόμενο των κασετών και να δημοσιοποιήσει τις απομαγνητοφωνήσεις.

Ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο ενώ ακολουθεί και η απομαγνητοφώνηση του μονολόγου..,

“Toυ λέω αν είναι να βγει ο Κάκος εκει πάνω βάλε μου τον Δαλούκα, ο οποίος Δαλούκας θα παίξει 52 – 48 Άρη. Τα σπόρια θα τα δώσει στον Άρη.

Τον παίρνω τηλέφωνο εγώ. Του λέω πρόσεξε. Σε παίρνω τηλέφωνο για ένα συγκεκριμένο πράγμα. Εάν θα μπεις εκεί, θα βοηθήσεις; Πρόσεξε δεν θέλω να κάνεις έγκλημα. Να βοηθήσεις. Θα βοηθήσεις;
Μου λέει ότι μου πεις. Του λέω πρόσεχε γιατί θα γίνει της πουτ… και δεν θέλω να είμαι εγώ στην μέση. Να μην εκτεθώ. Μου λέει προχώρα. Μου λέει για τα… Θα το κανονίσω αυτό αν όλα πάνε καλά.

Μπροστά στην γυναίκα του του λέω φεύγεις για την Θεσσαλονίκη. Πρόσεξε καλά. Και πάει πάνω. Βλέπω το πέναλτι στην τηλεόραση. Τον παίρνω στο ημίχρονο. Το έχει κλειστό. Τον ξαναπαίρνω, το έχει ανοιχτό δεν απαντά. Και τον πήρα μετά το βράδυ. Τότε του είπα ότι γαμ… του Δαλούκα.

Ότι είσαι μουν… Άρα λοιπόν είσαι διπρόσωπος. Όταν τον πήρα στην Πολωνία και του είπα πρόσεχε, θα βγεις να βοηθήσεις;
Μην με εκθέσεις, γιατί τότε θα έρθουν Ρώσοι, Βούλγαροι, Ρουμάνοι και δεν θα μπορώ να τους ελέγξω. Τον ρώτησα αν θέλεις να παίξεις. Του είπα πρόσεχε θα έρθει κόσμος που δεν μπορώ να ελέγξω. Και μην μου λες μετά να μπω ή να μην μπω μπροστά.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε