Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Στη σκιά του Πρίγκιπα – Παναθηναϊκός-Εργοτέλης (19:30)

ΦΩΤΟ EUΡΟΚΙΝΙSSI
Την ώρα που λεπτομέρειες απομένουν για να μεταβιβαστεί η ΠΑΕ στα χέρια του Σουλτάν Αλ Σαούντ οι “πράσινοι” επιστρέφουν μετά από 41 μέρες μπροστά στο κοινό τους, θέλοντας να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και να μείνουν στην κορυφή.

Στην σκιά των διοικητικών εξελίξεων και αναμονή του Πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί στο Ολυμπιακό Στάδιο τον Εργοτέλη. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα και οι παίκτες του θέλουν να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και να πάρουν το τρίποντο που θα τους διατηρήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
 
Ο Πορτογάλος τεχνικός που έχει ξεμείνει από επιθετικούς καθώς δεν έχει στην διάθεση του τους τραυματίες Πετρόπουλο, Ρούντολφ και Τοτσέ αναμένεται να ξεκινήσει την ομάδα του με τους Καπίνο, Μαρίνο, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Σπυρόπουλο, Κατσουράνης, Σιμάο,Κουίνσι, Ζεκά, Κλέιτον και Λέτο.
 
Την ίδια ώρα στον Εργοτέλη θέλουν τους βαθμούς για να ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και να βελτιωθεί το κλίμα στην ομάδα μετά το κακό ξεκίνημα. Μοναδικό πρόβλημα για τον Νίκο Καραγεωργίου είναι η τιμωρία του Τόμας Βίσιο, ενώ το ντεμπούτο του με τους Κρητικούς αναμένεται να κάνει ο Κλαούντιο Ντατόμο.
 
Την εξέλιξη όλων των παιχνιδιών θα μπορείτε να παρακολουθήσετε λεπτό προς λεπτό από το NewsIt.
 
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε