Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Στην ΑΕΚ ο Πατσατζόγλου!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Λίγη ώρα πριν εκπνεύσει η διορία των μεταγραφών η ΑΕΚ συμφώνησε με τον Χρήστο Πατσατζόγλου για να καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας.”Μπορώ να βοηθήσω άμεσα”, είπε ο 31χρονος αμυντικός.

Ο 31χρονος αμυντικός βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στα γραφεία της “Ένωσης” για να συζητήσει με τον μάνατζερ του τις τελευταίες λεπτομέρειες του συμβολαίου. Λίγο αργότερα η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του για έναν χρόνο.

Ο Χρήστος Πατσατζόγλου έλυσε πριν από μερικές ημέρες την συνεργασία του με την Ομόνοια καθώς δεχόταν απειλές.

 
Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς γνωρίζει καλά τον παίκτη καθώς οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στον Ολυμπιακό. Ο Πατσατζόγλου, παρά τους τραυματισμούς του, είναι μάχιμος και σε ικανοποιητική αγωνιστική ετοιμότητα. Συμμετείχε στο πρόσφατο μουντιάλ και αγωνίστηκε τόσο στον εναρκτήριο αγώνα της εθνικής μας με τη Νότια Κορέα όσο και στον τελευταίο εναντίον της Αργεντινής.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ ο Χρήστος Πατσατζόγλου τόνισε: “Ηρθα σε μία μεγάλη ομάδα, η οποία πάνω από όλα είναι οικογένεια. Ξέρω πολλά παιδιά με τα οποία ήμουν στην εθνική ομάδα. Θα με βοηθήσουν προσαρμοστώ πολύ γρήγορα” είπε και συνέχισε αποκαλύπτοντας “Πολλοί δεν ξέρουν ότι ξεκίνησα την καριέρα η ΑΕΚ. Στα 14 μου με πήγε στην ΑΕΚ ο κύριος Σταματιάδης, έκανα μία μίνι προετοιμασία, αλλά δεν συνέχισα. Ουσιαστικά από εκεί όμως ξεκίνησα”.Αναφορικά με τους στόχους του, ο Πάτσα είπε “Στόχος μου είναι να πετύχουμε τους στόχους της ΑΕΚ. Είναι μεγάλη ομάδα, ήδη αισθάνομαι ότι ανήκω εδώ και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πάμε καλά στο πρωτάθλημα, το κύπελλο και την Ευρώπη”, ενώ για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς υπογράμμισε “Είμαι τυχερός που θα δουλέψω ξανά με τον κύριο Μπάγεβιτς, αλλά μπορώ να πω ότι πρέπει να πω είναι δουλειά, δουλειά, δουλειά”.
Τέλος, αναφορικά με την θέση του δεξιού μπακ ο Πατσατζόγλου τόνισε “Είναι μία θέση του δεξιού μπακ που έχω παίξει. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό όπου και αν παίξω. Τα όνειρα μου δεν σταματούν ποτέ. Θα κάνω τα πάντα για να πετύχει τους στόχους της. Αν μου ζητηθεί να παίξω μπορώ να παίξω και αύριο. Έχω κάνει όλη την προετοιμασία με την πρώην ομάδα μου”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε