Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Στην Αθήνα Κίτσεν και Μασιούλις

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Έτοιμοι για τίτλους δήλωσαν οι Γιόνας Μασιούλις και  Ντέργουιν Κίτσεν οι οποίοι έφτασαν την Κυριακή στην Αθήνα και τη Δευτέρα θα ταξιδέψουν στο Καρπενήσι.

Ο Γιόνας Μασιούλις κατά την άφιξή του δήλωσε: «Έχω πολύ καλές εντυπώσεις ως τώρα και νιώθω χαρούμενος που είμαι στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό. Είναι εξαιρετικό το συναίσθημα να είμαι μέλος αυτή της ιστορικής ομάδας. Είμαι χαρούμενος κ έτοιμος να δουλέψω. Ελπίζω να πετύχουμε τους στόχους μας. Η αλήθεια είναι πως ήταν ένα επίπονο καλοκαίρι για μένα. Μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες όμως είχα έντεκα μέρες κενό. Ηταν καλός χρόνος για να επανέλθω λίγο. Θα δούμε τι θα γίνει, αλλά νομίζω ότι είμαι έτοιμος για σκληρή δουλειά και ακόμα μια προετοιμασία».

Για το αν θεωρεί τον Παναθηναϊκό ως την μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις την καριέρα μου. Είναι τεράστια η ιστορία του και έχει πολύ μεγάλους στόχους. Όταν έρχεσαι σε μια τέτοια ομάδα ξέρεις τι σε περιμένει. Όλοι πρέπει να είναι έτοιμοι. Σου δίνει πίεση το γεγονός, αλλά πρέπει να είσαι έτοιμος 100%».

Για τις συστάσεις του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους: «Ο Σάρας μου είπε πάρα πολύ καλά πράγματα για Ελλάδα, τον Παναθηναϊκό και τη ζωή στην Αθήνα. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ για μια νέα ζωή. Για παράδειγμα είχε 10 βαθμούς στη Λιθουανία, ενώ εδώ που έφτασα έχει 35».

Ο Ντέργουιν Κίτσεν ήταν ο άτυχος αφού κατά την άφιξή του αντιμετώπισε ένα πρόβλημα. Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν να φτάσει στη χώρα μας στις 11.35, όμως δεν πρόλαβε την ανταπόκριση από την Ρώμη και έτσι ήρθε στις 13.25.

Η ταλαιπωρία του όμως δεν τελείωσε εκεί, αφού χάθηκε μια βαλίτσα του και καθυστέρησε μέχρι να την βρει. Πάντως, παρά την κούρασή του δεν αρνήθηκε να μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου: «Είχα ένα πολύ δύσκολο ταξίδι, αλλά καμιά φορά, ότι δεν πάει καλά στην αρχή, πάει πολύ καλύτερα στη συνέχεια. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Ο Παναθηναϊκός αποτελεί μεγάλο βήμα στην καριέρα μου. Ολοι ξέρουν τον Παναθηναϊκό. Είναι το μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα μου. Πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά. Προσωπικός μου στόχος είναι να βοηθήσω την ομάδα. Θέλω πάντα να κερδίζω και θέλω να κερδίσω πολλά και με τον Παναθηναϊκό».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε