Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Στην Αθήνα ο Λίνεν – “Υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν”

Στην Αθήνα ο Λίνεν – “Υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν”

Ο νέος προπονητής της ΑΕΚ προσγειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στο “Ελευθέριος Βενιζέλος” και στις πρώτες του δηλώσεις έδωσε το στίγμα του για την επόμενη μέρα.

Ο Έβαλντ Λίνεν έφτασε λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Αθήνα και αμέσως πήγε σε ξενοδοχείο της Αττικής Οδού για να συναντηθεί με τον Ανδρέα Δημητρέλο.

Ο Γερμανός προπονητής στις δηλώσεις του κατά την άφιξη του, τόνισε: “Εγώ δεν κοιτάζω τις πιθανότητες, αλλά κοιτάζω τις προοπτικές που υπάρχουν. Υπάρχουν κάποιοι νέοι παίκτες στην ομάδα, αλλά έχει και κάποιους έμπειρους. Χρειάζεται δουλειά γιατί υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν. Δεν έχω δει από κοντά τους παίκτες, μπορώ να πω μόνο όσα έχω δει σε βίντεο, αλλά μπορώ να κρίνω έτσι την ποιότητα τους. Αυτό που μπορώ να πως είναι πως παρότι η ομάδα έχει κάνει ήττες, ήταν στο ένα γκολ. Αυτό οφείλεται σε πολλές παραμέτρους”.

Για τον κόσμο: “Ξέρω ότι ο κόσμος είναι “τρελός” με την ομάδα, αλλά αυτή η τρέλα πρέπει να βγαίνει θετικά. Είναι νέοι παίκτες και χρειάζονται στήριξη. Το σημαντικό είναι να διορθώνουμε τα λάθη που κάνουμε”.

Ανατροπή και… Λίνεν στον πάγκο της ΑΕΚ!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε