Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Στην Αθήνα ο Χάουαρντ – “Ότι μπορώ για να κατακτήσει η ομάδα τίτλους”

Στην Αθήνα ο Χάουαρντ – “Ότι μπορώ για να κατακτήσει η ομάδα τίτλους”
Ο Αμερικανός φόργουορντ έφτασε στο “Ελ. Βενιζέλος” το πρωί της Δευτέρας για λογαριασμό του Ολυμπιακού και αναμένεται να περάσει από τα γραφεία της ΚΑΕ και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους “ερυθρόλευκους”.
Στην Αθήνα, όπως αναμενόταν, βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Ματ Χάουαρντ.
 
“Είμαι χαρούμενος που έχω υπογράψει στον Ολυμπιακό, είναι μία νέα προοπτική για μένα στην καριέρα μου. Στο κολλέγιο είναι παρεμφερές το μπάσκετ που παίζεται με το ευρωπαϊκό. Έχω δει τον Ολυμπιακό από βίντεο στο YouTube, έχω ρωτήσει και έχω ακούσει πολύ καλά λόγια. Πρόκειται για μία πολύ μεγάλη ομάδα”, είπε αρχικά ο Αμερικανός φόργουορντ.

Ερωτηθείς για το γεγονός ότι θα έχει συμπαίκτες τους Κάιλ Χάινς και Κέιλιν Λούκας, σημείωσε: “Ξέρω ότι θα έχω συμπαίκτες τον Χάινς και τον Λούκας. Με τον Χάινς βρεθήκαμε πριν δυο εβδομάδα σε ένα try out στο Σαν Αντόνιο και είπαμε κάποια πράγματα για τον Ολυμπιακό. Χαίρομαι πολύ που θα τους έχω συμπαίκτες μου. Με τον Λούκας δεν είμαστε φίλοι με την έννοια των “κολλητών”. Ξέρω όμως ποιος είναι, ξέρω τα κατορθώματά του στο κολλέγιο, οπότε ξέρω τι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα”.

Τέλος, αναφέρθηκε στο παιχνίδι του και στην επικείμενη συνεργασία του με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς: “Έχω βελτιώσει το σουτ μου την τελευταία μου χρονιά στο κολλέγιο. Ξέρω ότι θα παίξω για έναν κόουτς, θρύλο του ευρωπαϊκού μπάσκετ και θα προσπαθήσω να κάνω ότι μου ζητήσει για να κατακτήσει η ομάδα τίτλους”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε