Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Στην “ΕΛΠΙΔΑ” οι παίκτες του Παναθηναϊκού (ΦΩΤΟ)

Στην “ΕΛΠΙΔΑ” οι παίκτες του Παναθηναϊκού (ΦΩΤΟ)

Την Ογκολογική Μονάδα Παίδων “Ελπίδα” επισκέφθηκε την Πέμπτη η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με τους παίκτες να προσφέρουν στιγμές χαράς στα μικρά παιδιά που το έχουν περισσότερο ανάγκη αυτές τις γιορτινές ημέρες.

Παίκτες και προπονητικό επιτελείο των “πράσινων” χάρισαν δώρα, ευχές και αγάπη στους μικρούς τους θαυμαστές που φιλοξενούνται εκεί.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο “ΕΛΠΙΔΑ”, κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, και ο Διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων “Η Αγία Σοφία”, κύριος Εμμανουήλ Παπασάββας, τους υποδέχτηκαν και τους ευχαρίστησαν για τη χαρά που δίνουν στα παιδιά με την επίσκεψή τους, καθώς και για το μήνυμα αλληλεγγύης που στέλνουν προς κάθε κατεύθυνση με την πράξη τους αυτή.

Ο κύριος Πεδουλάκης, εκ μέρους της αντιπροσωπείας της ομάδας μπασκετ του Παναθηναϊκού, συνεχάρη την κυρία Βαρδινογιάννη για το έργο της, της πρόσφερε αναμνηστικό δώρο, ευχήθηκε υγεία και γρήγορη ανάρρωση στα παιδιά, και κουράγιο στις οικογένειες τους, ενώ δεν παρέλειψε να δηλώσει ότι η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» και θα συμπαραστέκεται στα άρρωστα παιδιά.

Οι παίκτες της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού, κατά τη διάρκεια της επίσκεψή τους αφιέρωσαν πολύ χρόνο στους μικρούς ασθενείς, τους οποίους με πολλή ευαισθησία και αγάπη επισκέφτηκαν στους θαλάμους, στη Μονάδα Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών, στους χώρους ημερήσιας νοσηλείας, στο σχολείο και στον παιδότοπο, τους μοίρασαν δώρα και αυτόγραφα, έβγαλαν μαζί τους αναμνηστικές φωτογραφίες και κρέμασαν τις ευχές τους στο Δένδρο των Ευχών που δεσπόζει στην είσοδο του νοσοκομείου.

Η κυρία Βαρδινογιάννη αποχαιρετώντας τους, τους πρόσφερε ένα γούρι για την καινούργια χρονιά λέγοντας: “Η συμπαράστασή σας μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε το έργο μας. Σας έχουμε χρόνια στο πλευρό μας ως έναν μεγάλο σύμμαχο. Η ομάδα σας κάθε χρόνο, δίνει χαρά στα παιδιά και ακόμα μεγαλύτερη δύναμη στον αγώνα τους. Σας ευχαριστώ πολύ και σας εύχομαι υγεία και πολλές επιτυχίες!”.

Μοίρασε δώρα και… χαρά η Εθνική (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε