Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Στην Euroleague οι Έφηβοι του Παναθηναϊκού!

ΦΩΤΟ paobc.gr
ΦΩΤΟ paobc.gr

Η εφηβική ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού Superfoods, θα συμμετάσχει στο Euroleague Basketball Adidas Nest Generation Tournament!

Στο φετινό Euroleague Basketball Adidas Next Generation Tournament θα δώσουν το “παρών” 32 ομάδες με παίκτες U18. Οι συμμετέχουσες ομάδες θα χωριστούν σε τέσσερις ομίλους των οκτώ και οι νικητές θα πάρουν το εισιτήριο για το Final 4 της διοργάνωσης που θα γίνει στην Κωνσταντινούπολη 18-21 Μαΐου του 2017.

Οι “πράσινοι” θα βρίσκονται στον όμιλο που θα γίνει στο Οσπιταλέτ από 6 έως 8 Ιανουαρίου του 2017 και εκτός από την ομώνυμη οικοδέσποινα θα συμμετέχουν ακόμη οι Μπαρτσελόνα, Άλμπα Βερολίνου, Τσεντεβίτα, Μπανταλόνα, Γκραν Κανάρια και Ολίμπια Λιουμπλιάνας.

Ο άλλος όμιλος θα γίνει στο Κάουνας (12-14/1) με τη συμμετοχή των Ζαλγκίρις, Τενερίφη, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Φενέρμπαχτσε, Φράπορτ Σκαϊλάινερς, INSEP Paris, Λιέτουβος Ρίτας και Ρίγα.

Τα παιχνίδια του τρίτου ομίλου θα διεξαχθούν στη Μάλαγα (10-12/2) με Ουνικάχα, Τσιμπόνα, Νταρουσάφακα, Εστουδιάντες, Μπάγερν Μονάχου, Ρεάλ Μπέτις, Ρεάλ Μαδρίτης και USK Πράγας.

Τέλος, το τέταρτο γκρουπ θα φιλοξενηθεί στο Βελιγράδι (24-26/2) με Ερυθρό Αστέρα, Get Better Academy (από την Πράγα), Μακάμπι Τελ Αβίβ, Μέγκα Μπεμάξ Βελιγραδίου, Παρτίζαν, Λούντβιγκσμπουργκ, Σπαρς Σαράγεβο και η Stellazzurra Basketball Academy από τη Ρώμη.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε