Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Στην Μαδρίτη ο Χρυσικόπουλος-Ραντεβού με Βαλβέρδε

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

“Τρέχουν” οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό μετά την ενεργοποίηση του Σωκράτη Κόκκαλη. Ο γενικός διευθυντής βρίσκεται στην Μαδρίτη για να συναντηθεί με τον Βαλβέρδε. Αισιοδοξία ότι η υπόθεση θα κλείσει σύντομα.

Όπως σας ανέφερε το NewsIt η παρουσία του Σωκράτη Κόκκαλη στα γραφεία της ΠΑΕ, την Δευτέρα, μόνο τυπικό χαρακτήρα δεν είχε. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του για να… τρέξουν τα ζητήματα που απασχολούν το αγωνιστικό τμήμα της ομάδας. Πρώτο του μέλημα η πρόσληψη ενός ικανού και έμπειρου προπονητή για τον οποίο ο κόσμος έχει καλή άποψη. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε συγκεντρώνει όλα τα παραπάνω και οι πιέσεις που ασκήθηκαν στον Σωκράτη Κόκκαλης ήταν αρκετές για να εκφράσουν τις αντιρρήσεις που είχε εκφράσει στο τελευταίο ΔΣ.

 
Ο Γιάννης Χρυσικόπουλος πήρε την εντολή από τον Κόκκαλη και αναχώρησε για την Μαδρίτη για να κλείσει τον Βαλβέρδε. Ο γενικός διευθυντής των Πειραιωτών πριν φύγει τόνισε στον πρόεδρο ότι θα επιστρέψει με την υπογραφή του Βασκού τεχνικού, όπως είχε κάνει και περίπου πριν από δύο χρόνια.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε