Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Στην Μάνστεστερ Σίτι ο πρώτος τίτλος της σεζόν (VIDEO)

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ, οι “Πολίτες” εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό πλεονέκτημα και επικράτησαν με 3-2 της Τσέλσι κατακτώντας το τέταρτο Community Shield της ιστορίας της.

Οι πρωταθλητές Αγγλίας ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, όμως οι “μπλε” ήταν αυτοί που πήραν το προβάδισμα στο 40ο λεπτό με τον Τόρες να εκμεταλλεύεται την ασίστ του Ραμίρες. Λίγο πριν την ανάπαυλα όμως ένα σκληρό μαρκάρισμα του Ιβάνοβιτς στον Κολάροφ άλλαξε τις ισορροπίες του αγώνα. Ο Σέρβος αμυντικός είδε απευθείας την κόκκινη κάρτα και οι πρωταθλητές Ευρώπης έμειναν με δέκα παίκτες.

Η Σίτι το εκμεταλλεύτηκε και ισοφάρισε στο 53΄με υπέροχο σουτ του Γιάγια Τουρέ, ενώ κατάφερε το προβάδισμα έξι λεπτά αργότερα με τρομερό ψηλοκρεμαστό σουτ του Τέβες. Στο 65΄ο Νασρί μετέτρεψε σε γκολ την ασίστ του Κολάροφ έκανε το 3-1, ενώ η Τσέλσι το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με τον Μπερτράν στο 80ο λεπτό για το τελικό 3-2.

Οι συνθέσεις

Τσέλσι: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Ν. Λουίς, Τέρι, Κόουλ, Λάμπαρντ, Μίκελ, Ραμίρες, Ε. Αζάρ (71′ Μπερτράν), Μάτα (74′ Στάριτζ), Τόρες.

Μάντσεστερ Σίτι: Παντιλίμον, Σάβιτς, Κομπανί, Κολάροφ, Σαμπαλέτα, Μίλνερ, Γ. Τουρέ, Ντε Γιονγκ, Νασρί (76′ Ν. Σίλβα), Τέβες (89′ Τζέκο), Αγουέρο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε