Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Στην Μπαρτσελόνα ο Νεϊμάρ!

ΦΩΤΟ REUTERS.

Όπως αποκαλύπτει ο καταλανικός Τύπος, ο Βραζιλιάνος επιθετικός συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στους “μπλαουγκράνα”.

Μπορεί στη Ρεάλ Μαδρίτης να πίστευαν πως ο Νεϊμάρ είναι προ των πυλών του “Μπερναμπέου”, αλλά τελικά οι “μερένγκες” έχασαν τη “μάχη” για την απόκτηση του Βραζιλιάνου επιθετικού απ’ την Μπαρτσελόνα.

Όπως αποκαλύπτει η πολύ καλά ενημερωμένη για τους Καταλανούς, “Sport”, ο Νεϊμάρ έχει υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών με την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, κάτι που μέχρι σήμερα προσπαθούσαν να κρατήσουν επτασφράγιστο μυστικό οι διοικούντες!

Η “Μπάρτσα” φέρεται να έχει δώσει και προκαταβολή στην Σάντος (δεν γίνεται όμως αναφορά στα χρήματα που θα λάβει για την μεταγραφή), ενώ έχουν δει το φως της δημοσιότητας και λεπτομέρειες για το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου! Επίσης, δεν αναφέρεται  και το “πότε” θα ενεργοποιηθεί το συμβόλαιο του.
 
Θα είναι τετραετές, με οψιόν ανανέωσης για έναν χρόνο και θα του αποφέρει περίπου 7 εκατομμύρια σε πρώτη φάση, όσα δηλαδή παίρνουν ο Τσάβι και ο Βίγια! Παράλληλα, υπάρχουν αρκετές λεπτομέρειες που μπορεί να του αποφέρουν παραπάνω χρήματα.

Για παράδειγμα, αν λάβει ένα βραβείο του βεληνεκούς της Χρυσής Μπάλας, θα πάρει επιπλέον ένα εκατομμύριο!
 
Πρέπει να σημειωθεί ότι ο Σάντρο Ροσέλ συνεχίζει να μην επιβεβαιώνει τη μεταγραφή…

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε