Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Στην Σούπερ Λιγκ ο Πανσερραϊκός!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Τα “λιοντάρια” του Ντράγκαν Κοκότοβιτς πήραν τον βαθμό που ήθελαν κόντρα στον ΟΦΗ και πανηγύρισαν την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ. Όλη η δράση στην τελευταία αγωνιστική των πλέι-οφ και πλέι-άουτ.

Στις Σέρρες παρουσία 500 οπαδών από την Κρήτη οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 34΄με τον Παπάζογλου. Η έναρξη του β΄ημιχρόνου καθυστέρησε 30 λεπτά λόγω προβλήματος στους προβολείς του γηπέδου ξεκίνησε ιδανικά με τον ΟΦΗ. Ο Ογκουνσότο λίγα δευτερόλεπτα αφού εί9χε περάσει σαν αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο έκανε το 1-1 και έβαλε ξανά την ομάδα του στο παιχνίδι της ανόδου. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη για την ομάδα του Παράσχου αφού στο 53΄ο Μπούρμπος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

 
Η φάση του αγώνα έγινε στο 68ο λεπτό. Ο Βλόνταρτσικ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από κανονική θέση αλλά ο διαιτητής Σταθόπουλος ακύρωσε το γκολ. Η απόφαση αυτή έφερε ένταση στο φινάλε στην κερκίδα όπου φιλοξενούνταν οι φίλοι του ΟΦΗ με τον Γιάννης Κουράκη να ηρεμεί τα πνεύματα. Εκνευρισμένοι και οι παίκτες των Κρητικών με την διαιτησία ξέσπασαν σε κλάματα στο τέλος της αναμέτρησης.
 
Στο αδιάφορο ματς της Κατερίνης μπορεί να μην αναδείχθηκε νικητής όμως Πιερικός και Εθνικός προσέφεραν απλόχερα θέαμα μένοντας ισόπαλοι 3-3.
 
Αποτελέσματα πλέι-οφ

Πανσερραϊκός – ΟΦΗ 1-1
(34΄Παπάζογλου-47΄Ογκουνσότο)

 
Πιερικός- Εθνικός 3-3
(35′, 60′ Γκουγκουλιάς, 83′ Κοντέων- 47′, 91′ Σουμπίνιο, 65′ Φαρινόλα)
 
Υποβιβάστηκε οριστικά η Ρόδος αφού η ένσταση που κατέθεσε για αντικανονική συμμετοχή του Ρομπίνιο στο παιχνίδι της Δράμας θα είχε νόημα μόνο σε περίπτωση που η ομάδα από το “σμαραγδένιο νησί” επικρατούσε σήμερα του Ιωνικού. Οι Ροδίτες έμεινα στο 1-1 με τον Ιωνικό και έχασαν και τις τελευταίες ελπίδες τους για παραμονή. Με το ίδιο σκορ ολοκληρώθηκε και η αναμέτρηση στη Φυλή ανάμεσα σε Θρασύβουλο και Δόξα Δράμας.
 
Αποτελέσματα πλέι άουτ
 
Ρόδος- Ιωνικός 1-1
(39′ Λουτσιάνο- 34′ Γιόνδης)
 
Θρασύβουλος- Δόξα Δράμας 1-1
(47′ Αλεξάντροβιτς- 90′ αυτ. Σουμελίδης)
 
Βαθμολογία πλέι άουτ:
Δόξα Δράμας 11
Θρασύβουλος 10
Ιωνικός 9
Ρόδος 5

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε