Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Στην Τουρκία ο Μπλάνκο! – “Κλείνει” Κοντοέ η ΑΕΚ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Αργεντινός επιθετικός της ΑΕΚ σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα και σύμφωνα με τα όσα αναέρουν οι Τούρκοι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Εσκισεχίρ. Ολοένα και πιο κοντά στην ΑΕΚ ο Γιάννης Κοντοές.

Ο Ίσμαελ Μπλάνκο που αποθεώθηκε από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού κατά την αντικατάσταση του στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ, είναι πιθανό να μην μείνει στην Ελλάδα όπως ελπίζουν οι “πράσινοι” αλλά να μετακομίσει στη γειρονική Τουρκία.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει το goal.con/tr που θεωρεί “κλεισμένη” τη μετεγγραφή του Αργεντινού στην Εσκισεχίρ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο παίκτης έχει βάλει ήδη την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του προσέφεραν οι Τούτκοι οι οποίοι είχαν ενδιαφερθεί και τον Ιανουάριο για τον Μπλάνκο αλλά τότε το “φλερτ” δεν προχώρησε.

Η ΑΕΚ έχει εγκαταλείψει την προσπάθεια για τον Μπλάνκο αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο με τον Γιάννη Κοντοέ. Ο 25χρονος αριστερός μπακ του Πανιωνίου που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι αποτελεί βασικό στόχο της Ένωσης.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις εντός των ημερών το θέμα θα τελειώσει οριστικά με τον παίκτη να ντύνεται στα κιτρινόμαυρα για τα επόμενα 3 χρόνια έναντι 100.000 ευρώ ετησίως.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε