Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Στην αποστολή Μαρέσκα και Τοροσίδης

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς στην προπόνηση της Παρασκευής. Ο Μαρέσκα έβγαλε όλο το πρόγραμμα ενώ ο Τοροσίδης αν και ακολούθησε ατομικό εντούτοις ενσωματώθηκε στην απόστολη του Ολυμπιακόυ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Μέσα και ο Ντάτολο.

Δύο προβλήματα λιγότερα έχει ο Μπάντοβιτς που καταστρώνει τα πλάνα του για το ντέρμπι του Γ. Καραϊσκάκης κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο Έντσο Μαρέσκα είναι έτοιμος αφού έβγαλε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης. Για τον Τοροσίδη τα πράγματα δεν είναι εύκολα αφού μπορεί να ενσωματώθηκε στην αποστολή όμως ακολούθησε και πάλι ατομικό.

Το Σάββατο θα δοκιμάσει ο δεξιός μπακ του Ολυμπιακού να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς και αν τα καταφέρει τότε θα αγωνιστεί την Κυριακή.

Οριστικοποιήθηκε και η  επανενεργοποίηση του Ντάτολο αφού ο Αργεντινός βρίσκεται στους 21 παίκτες που πήρε μαζί του ο Μπάντοβιτς.

Αντίθετα ο Στολτίδης δεν πήγε καν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη αφού ταλαιπωρείται από ίωση και αποκλείστηκε από την αποστολή.

Η 21μελής αποστολή του Ολυμπιακού:

Νικοπολίδης, Πάρντο, Λεονάρντο, Ζεβλάκοφ, Πάντος, Τοροσίδης, Ντομί, Ρ. Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ντουντού, Όσκαρ, Λεντέσμα, Ντάτολο, Γ. Παπαδόπουλος, Μαρέσκα, Βαλεριάνος, Φετφατζίδης, Μήτρογλου, Ντάρμπισιρ, Λούα Λούα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε