Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Στην αποστολή ο Ζαραδούκας – Εκτός ο Τάτος

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Για πρώτη φορά από τότε υπέγραψε στον Ολυμπιακό, ο Γιάννης Ζαραδούκας συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τον αγώνα με τον ΟΦΗ. Εκτός έμεινε ο Τάτος που δεν ικανοποιήσει κόντρα στον Άρη, αλλά και οι τραυματίες Ιμπαγάσα, Τζιμπούρ, Φουστέρ και Κοντρέρας.

Το δελτίο Τύπου της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ:

Με μία τελευταία προπόνηση, η οποία διεξήχθη στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έκλεισαν την Παρασκευή την προετοιμασία τους για το αυριανό ματς του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League, με αντίπαλο τον Ο.Φ.Η., στο Καραϊσκάκη.

Το πρόγραμμα σήμερα περιελάμβανε πολλές ασκήσεις τακτικής, ενώ έγινε και πολλή δουλειά επάνω στις στημένες φάσεις. Με φάουλ και κόρνερ από αριστερά και από δεξιά, οι «ερυθρόλευκοι» δούλευαν στην αμυντική και επιθετική λειτουργία τους. Στο τέλος έγινε και δίτερμα, με αρκετή ένταση και πάθος από τους ποδοσφαιριστές μας.

Ο Νταβίδ Φουστέρ έκανε έντονο αερόβιο πρόγραμμα στο γήπεδο. Ο Πάμπλο Κοντρέρας συνέχισε τη θεραπεία του για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο δεξί πόδι. Ο Ραφίκ Τζιμπούρ έτρεξε στο γήπεδο, κάνοντας αερόβιο πρόγραμμα.

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα, από την άλλη, έκανε έντονο αερόβιο πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ στη συνέχεια συμμετείχε και στο δίτερμα που έπαιξαν οι «ερυθρόλευκοι». Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έκανε γνωστά τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που απαρτίζουν την αποστολή για το ματς με τον Ο.Φ.Η.. Αυτοί είναι οι εξής: Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Ζαραδούκας, Χολέβας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Τοροσίδης, Γκρέκο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Φέισα, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Λυκογιάννης, Μασάντο, Ντιακιτέ.

Αύριο το πρωί στις 10:30 θα γυμναστούν στο Ρέντη οι ποδοσφαιριστές που έμειναν εκτός αποστολής.

Συνάντηση και συμφωνία Μαρινάκη-Τοροσίδη

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε