Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Στην επίθεση ο Τζιμπούρ, στην αντεπίθεση η ΑΕΚ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

“Παράξενη και κατασκευασμένη” η συμπεριφορά του Χιμένεθ σύμφωνα με τον Τζιμπούρ που ζητάει αστρονομικό ποσό από την ΑΕΚ και ισχυρίζεται ότι του την “έπεσαν” Αδαμίδης και Δημητριάδης. Διαψεύδει το επεισόδιο η ΠΑΕ και κάνει λόγο μόνο για μία δόση συμβολαίου. “Σφήνα” Πανιωνίου για τον αλγερινό.

Στα άκρα φτάνουν οι σχέσεις Τζιμπούρ και ΑΕΚ. Ο γαλλοαλγερινός δεν θα φύγει ειρηνικά από την Ένωση η οποία από την πλευρά της είναι αποφασισμένη να λύσει τις διαφορές της με τον παίκτη στα δικαστήρια.

Ο Ραφίκ Τζιμπούρ απάντησε την Παρασκευή, μέσω απολογητικού υπομνήματος με τον δικηγόρο του Γιώργο Παναγόπουλο, για το επεισόδιο με τον προπονητή του Μανόλο Χιμένεθ στην προπόνηση της Κυριακής.

Ο ποδοσφαιριστής αναφέρει ότι ο Τύπος έδωσε μεγαλύτερες διαστάσεις στο θέμα και ότι ουδέποτε είχε σκοπό να προσβάλει τον προπονητή του. Αναφέρει ότι ο Μανόλο Χιμένεθ, μιλώντας στους παίκτες, έκανε αναφορά για προσωπικά θέματα του Τζιμπούρ χωρίς να υπάρχει λόγος.

Αυτή η συμπεριφορά του Ισπανού προπονητή, σύμφωνα με την πλευρά του Τζιμπούρ, ήταν ιδιαίτερα παράξενη. Μάλιστα, στην απολογία του τονίζει χαρακτηριστικά ότι: “Ο Χιμένεθ λειτούργησε είτε ως κατασκευαστής, είτε ως εμπνευστής του θέματος”, προκειμένου να δημιουργήσει αυτό το επεισόδιο.

Ζητάει 1.420.000 ευρώ!

Στο μεταξύ αποκαλύφθηκε ότι ο Τζιμπούρ ζητάει από την ΑΕΚ 1.420.000 ευρώ, ποσό που είνα διπλάσιο από τις αποδοχές του. Στο κείμενο της προσφυγής, ο Τζιμπούρ κάνει λόγο για “μείωση προσωπικότητας αλλά και μείωση ποδοσφαιρικής αξίας”.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του παίκτη, ο Τζιμπούρ αξιώνει αυτό το ποσό γιατί είναι απλήρωτος από την ΑΕΚ εδώ και ένα χρόνο. Από την πλευρά της η ΠΑΕ ΑΕΚ, μέσω του νομικού της εκπροσώπου, ο οποίος μίλησε στο MEGA, κάνει λόγο για “σκόπιμη διαστρεύλωση της πραγματικότητας” από τον Τζιμπούρ και ισχυρίζεται ότι του οφείλει μόνο μια δόση συμβολαίου, που αγγίζει τις 118.000 ευρώ.

“Πέσιμο” από Δημητριάδη και Αδαμίδη ισχυρίζεται η πλευρά του πάικτη

Ο Ράφικ Τζιμπούρ ανέβηκε στα Σπάτα την Παρασκευή για να προπονηθεί έστω και ατομικά ώστε να μην δώσει “πάτημα” στη διοίκηση της ΑΕΚ. Εκεί, σύμφωνα με τα όσα λένε άνθρωποι από το περιβάλλον του γαλλοαλγερινού, συνάντησε τους Αδαμίδη και Δημητριάδη οι οποία κινήθηκαν προς το μέρος του και του επιτέθηκαν φραστικά.

Η απαντηση της ΑΕΚ που διαψεύδει το επεισόδιο

Οι άνθρωποι της Ένωσης αρνούνται κατηγορηματικά ότι υπήρξε επειισόδιο μεταξύ του παίκτη και των Αδαμίδη-Δημητριάδη. Αυτό που λένε είναι ότι η μοναδική συζήτηση που υπήρξε σε κόσμιο πλαίσιο ήταν μεταξύ του Τζιμπούρ και του προέδρου της ΑΕΚ ο οποίος είπε στον παίκτη ότι η ομάδα του φέρθηκε με τον καλύτερο τρόπο και αυτός φερεται έτσι. Ο γαλλοαλγερινός είπε, σύμφωνα με τους ανθώπους της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, ότι από εδώ και πέρα θα μιλάνε μόνο μέσω δικηγόρων.

Ο νομικός εκπρόσωπος της ΑΕΚ, Χάρης Γρηγορίου με δηλώσεις του κάνει λόγο για διαστρέβλωση της αλήθειας από την πλευρά του παίκτη: “Η ΠΑΕ ΑΕΚ επιφυλάσσεται για τα όσα αναφέρονται στην ανακριβή και συκοφαντική προσφυγή του ποδοσφαιριστή, γιατί γίνεται σκόπιμη διαστρέβλωση των πραγματικών γεγονότων.”

Κίνηση Πανιωνίου για επιστροφή του Τζιμπούρ

Οι Νεοσμυρνιώτες θέλησαν να εκμεταλλευτούν το “μπάχαλο” μεταξύ Τζιμπούρ-ΑΕΚ και προσέγγισαν τον παίκτη εκφράζοντας την επιθυμία να τον εντάξουν άμεσα στο ρόστερ τους.

Η πλευρά του γαλλοαλγερινού δεν θέλησε να προχωρήσει τις συζητήσεις γιατί όπως τόνισε αυτή τη στιγμή ο παίκτης ανήκει στην ΑΕΚ.

Προσφυγή στην ΕΠΟ κατά της ΑΕΚ κατέθεσε ο Τζιμπούρ!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε