Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 28 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Στην κόντρα

Στην κόντρα
Ανακοίνωση - απάντηση στον Κοζώνη από τους μετόχους της ΑΕΚ, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 06.12.2009 | 22:39
Πρώτη δημοσίευση: 06.12.2009 | 22:39

Δύο μέτωπα και στη μέση η ΑΕΚ. Τι απαντά η πλευρά Νοτιά στο τελεσίγραφο του Μπομπ Κοζώνη.

Εκεί που οι δύο πλευρές πήγαιναν για συμφωνία πλέον βρίσκονται σε ευθεία αντιπαράθεση, Το ραντεβού Νοτιά - Κοζώνη δεν οδήγησε πουθενά και πλέον το deal κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα.  

Οι μέτοχοι της ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσαν ανακοίνωση που απαντούν στο τελεσίγραφο Κοζώνη και στην οποία αναφέρουν ότι ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας δεν τήρησε τις υποσχέσεις του. 

"Ναυάγιο"  και αγωνιστικό για την ΑΕΚ που γνώρισε την ήττα από τον Πανιώνιο.

Διαβάστε το τελεσίγραφο Κοζώνη

Αναλυτικά η ανακοίνωση

"Συναντηθήκαμε χθες με τον Κοζώνη στην Φλόριδα. Ο κύριος Κοζώνης δεν προσκόμισε το τραπεζικό statement που απαιτούσε το προσύμφωνο. Αντ’ αυτού προσκόμισε μία συστατική επιστολή από την «Mπανk οφ σέργουντ» Ιλινόις, χωρίς να αναφέρονται πουθενά οι καταθέσεις του.

Νομίζω, ότι οι πρώτοι που θέλουν τον Κoζώνη να αναλάβει την ΑΕΚ εάν αποδεδειγμένα έχει την οικονομική επιφάνεια είναι οι παράγοντες μέτοχοι. Και γι' αυτό το λόγο με έχουν εξουσιοδοτήσει να δώσουμε τις μετοχές μας χωρίς τίμημα.

Εάν δεν προσκομίσει ο Κοζώνης τις επόμενες 7 ημέρες κανένα αποδεικτικό στοιχείο θα ψάξουμε για νέους επενδυτές ή για αγοραστή με οικονομική επιφάνεια καθότι οι μέτοχοι μετά τη παραίτηση του Νικολαϊδη το 2008 παρότι δεν επιθυμούσαν να συνεχίσουν στην ΑΕΚ το έπραξαν από αγάπη προς την ομάδα (βάζοντας μόνο γι’ αυτό το διάστημα πάνω από 10 εκατ, χωρίς τυμπανοκρουσίες).

Οι λίγοι μέτοχοι που μείναμε θα κάνουμε τα απαραίτητα για τους επόμενους μήνες, μέχρι να βρεθεί μία σωστή λύση για την ομάδα και καλούμε τους υπόλοιπους μετόχους να συνεισφέρουν τα μερίδια τους.

Καλούμε την Ερασιτεχνική να συμπαραταχθεί με τους μόνους ανθρώπους που αποδεδειγμένα έχουν βάλει λεφτά στην ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια. Τελειώνοντας, σας ενημερώνω ότι εντός της εβδομάδας βάζουμε ορκωτούς λογιστές στην ΠΑΕ για να πιστοποιήσουν τις πηγές των εσόδων της, τα συνολικά χρήματα που εμείς έχουμε καταβάλει, το που αυτά χρησιμοποιήθηκαν καθώς επίσης και την οικονομική κατάσταση της ομάδας, για να γνωρίζουν όλοι."


   Διαδώστε αυτό το άρθρο