Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Στην λίστα του Ολυμπιακού ο Λοντίγκιν

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Ολυμπιακός φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του 23χρονου τερματοφύλακα της Skoda Ξάνθης – “Στοπ” της Λίβερπουλ στους “ερυθρόλευκους” για Σούσο

Μια από τις θέσεις που θέλουν να ενισχυθούν στον Ολυμπιακό είναι αυτή του τερματοφύλακα, με τον Γιούρι Λοντίγκιν της Ξάνθης να βρίσκεται ψηλά στην μετεγγραφική λίστα της ομάδας.

Ο 23χρονος τερματοφύλακας της Ξάνθης που μάλιστα κλήθηκε από τον Σάντος στην Εθνική για το ματς με τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη, έχει κάνει πολύ καλό πρωτάθλημα με ανθρώπους του Ολυμπιακού να τον παρακολουθούν επανειλημμένως.

Δύσκολα θα προχωρήσει η περίπτωση του Σούσο, καθώς ο Ισπανός παίκτης δεν παραχωρείται από τη Λίβερπουλ. Ο Μπρένταν Ρότζερς έχει ξεκαθαρίσει πως υπολογίζει κανονικά τον 19χρονο ποδοσφαιριστή, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ενώ ήδη φέτος του έχει δώσει χρόνο συμμετοχής σε αρκετά ματς των “κόκκινων”.

Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν ενδιαφερθεί και κατά το παρελθόν για τον μεσοεπιθετικό της αγγλικής ομάδας, ο οποίος όμως φαίνεται πως θα παραμείνει στους “κόκκινους” και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Διαβάστε ακόμα…

Η αυτοβιογραφία ενός…Θρύλου – Ζιοβάνι: Έκλαιγα όταν έφυγα απ’τον Ολυμπιακό!

Επέστρεψε ο Φέισα

Ο Λέτο θέλει να επιστρέψει στον Ολυμπιακό!

Μίτσελ: Ηγέτες ο Αβραάμ και ο Μανιάτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε