Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Στην παγωμένη Μόσχα για το όνειρο ο ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Η ήττα από την ΤΣΣΚΑ στην Τούμπα με 1-0 μπορεί να μην αφήνει πολλά περιθώρια στον ΠΑΟΚ, όμως οι παίκτες του Χάβου είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν τις πιθανότητες πρόκρισης τους στους “16” του Europa League.

Η αποστολή του δικεφάλου έφτασε στην Μόσχα όπου συνάντησε ήλιο… με δόντια. Στο -13 ήταν η θερμοκρασία αλλά αυτό ήταν κάτι που περίμεναν οι άνθρωποι της ομάδας.

Άλλωστε την ώρα του αγώνα αναμένεται το κρύο να είναι ακόμη πιο τσουχτερό. Η εμπειρία από το Ζάγκρεμπ πάντως απέδειξε ότι οι καιρικές συνθήκες δεν… παίζουν ποδόσφαιρο.

Κατά την αναχώρηση ο Λίνο εξέφρασε την αισιόδοξια του για το ματς:

“Ξέρουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, γνωρίζουμε ότι η ΤΣΣΚΑ είναι μια μεγάλη ομάδα. Όλοι ξέρουν ότι πρέπει να βάλουμε ένα γκολ στη Ρωσία. Αν το καταφέρουμε και φέρουμε το ματς στην… ισοπαλία,  πρέπει να βάλουμε ένα ακόμη για να προκριθούμε. Θα πάμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, δεν θα σκεφτούμε τις κλιματολογικές συνθήκες. Γνωρίζουμε ότι θα κάνει πολύ κρύο, αλλά αυτό δεν θα μας επηρεάσει καθόλου.”

Ο Μάκης Χάβος πήρε μαζί του 20 ποδοσφαιριστές: 

Kresic, Κουτζαβασίλης, Αθανασιάδης, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Σαλπιγγίδης, Τσουκαλάς, Arias, Cirillo, Contreras, El Zhar, Garcia, Ivic, Lino, Muslimovic, Savini, Sznaucner, Vieirinha, Vitolo.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε