Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Στην πόρτα της εξόδου ο Πελεγκρίνι

Ο Πελεγκρίνι αναμένεται σύντομα να αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της Ρεάλ.
Ο Πελεγκρίνι αναμένεται σύντομα να αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της Ρεάλ.

Η ήττα από την Μπαρτσελόνα στο Ελ Κλάσικο φαίνεται ότι ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στη Ρεάλ και ο Πέρεθ ετοιμάζει να απομακρύνει τον Πελεγκρίνι στο τέλος της σεζόν.

Το ότι ο πάγκος της Ρεάλ όπως και όλων των μεγάλων ομάδων μοιάζει με ηλεκτρική καρέκλα είναι γνωστό. Οπότε μάλλον με φυσική εξέλιξη είναι η επικείμενη απόλυση του Μανουελ Πελεγκρίνι, ο οποίος αν και είχε στα χέρια του ένα ρόστερ που στοιχίζει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ εντούτοις δεν κατάφερε ούτε να περάσει στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά όπως όλα δείχνουν ούτε να πάρει το πρωτάθλημα.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ έβγαλε πολλά εκατομμύρια ευρώ από τα ταμεία του συλλόγου και απέκτησε τους Ρονάλντο, Κακά, Αλόνσο και Μπενζεμά αλλά αυτές οι κινήσεις δεν του έφεραν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Και επειδή δεν γίνεται να φύγουν οι παίκτες λογικό είναι να φύγει ο προπονητής.

Η εφημερίδα Μarca διενεργεί ψηφοφορία για τον επόμενο προπονητή της Ρεάλ και ο επικρατέστερος αυτή τη στιγμή είναι ο τεχνικός της Λίβερπουλ Ράφα Μπενίτεθ που έχει αφήσει στη δεύτερη θέση των προτιμήσεων του κοινού τον Ζοσέ Μουρίνιο. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε