Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Στην προπόνηση ο Πηλαδάκης!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο πρόεδρος της ΑΕΛ προχώρησε σε μία κίνηση την οποία δεν συνηθίζει. Επισκέφτηκε τους παίκτες στην προπόνηση της Δευτέρας και τους έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου.

Αν και ήταν έτοιμος να τους “γκαζώσει” τελικά αρκέστηκε στο να τους “τσιτώσει” ενόψει της δύσκολης συνέχειας και να τους ζητήσει να μετουσιώνουν σε γκολ τις καλές προσπάθειες που κάνουν εντός γηπέδου.

“Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν βάζετε γκολ ενώ παίζετε καλά. Θέλω ακόμη περισσότερη προσπάθεια. Δεν είναι δυνατόν η ομάδα μας να είναι στην τελευταία θέση. Είστε καλοί, το ξέρω άλλά δεν μπορούμε να πάρουμε αποτελέσματα. Αυτό πρέπει να αλλάξει άμεσα. Πρέπει όλοι να βάλετε πάνω από όλα την ΑΕΛ” ήταν κάποια από τα λόγια του Κώστα Πηλαδάκη στους παίκτες της Λάρισας.

Ο πρόεδρος της ομάδας δεν συνηθίζει να επισκέπτεται τους παίκτες στην προπόνηση αλλά η μικρή βαθμολογική συγκομιδή μέχρι τώρα τον “ανάγκασε” να πάει. Όσον αφορά στο θέμα προπονητή, το μόνο που είπε είναι ότι θα αποκτηθεί ένας καλός τεχνικός αντάξιος του επιπέδου της ΑΕΛ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ένας από τους στόχους του Κώστα Πηλαδάκη είναι ο Χοσέ Αουρέλιο Γκάι, ο Ισπανός που πριν 20 ημέρες απολύθηκε από την Σαραγόσα. Ο 45χρονος τεχνικός έσωσε πέρυσι τη Σαραγόσα αλλά φέτος το ξεκίνημα δεν ήταν καθόλου καλό και έτσι στις 17 Νοεμβρίου αντικαταστάθηκε από τον Χαβιέ Αγκίρε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε