Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Στην τελική ευθεία για το deal με Χάρις – Βιντιάδη

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Μετά τη συνάντηση του εκπρόσωπου της Seymour Pierce και του Βιντιάδη με Δημητρέλο-Βαλασσόπουλο, η αλλαγή σελίδας στην ΑΕΚ είναι πολύ κοντά. Οι τελικές διαβουλεύσεις αφορούν τον τρόπο που θα μπουν αρχικά οι υποψήφιοι επενδυτές. Μέχρι την Παρασκευή πάνε οι ορκωτοί για τον τελικό έλεγχο.

Την Πέμπτη αναμένεται να ξεκινήσει ο έλεγχος των ορκωτών λογιστών στην ΠΑΕ ΑΕΚ, με το deal των επενδυτών να μπαίνει στην τελική ευθεία.

Ο έλεγχος θα διαρκέσει 2-3 μέρες και στη συνέχεια θα οι Δημήτρης Βιντιάδης και Κιθ Χάρις θα προχωρήσουν σε ανακοινώσεις για τον τρόπο που θα μπουν στην Ένωση. Αυτό αναμένεται να γίνει την προσεχή εβδομάδα, πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Στη συνάντηση των Ανδρέα Δημητρέλου και Παναγιώτη Βαλασόπουλου με τον εκπρόσωπο της Seymour Pierce και τον Δημήτρη Βιντιάδη, δόθηκαν κάποια πρόσθετα οικονομικά ζητήματα της ΠΑΕ. Παράλληλα ζητήθηκε από τους ανθρώπους της ΑΕΚ ενημέρωση για την οικονομική ρευστότητα της ΠΑΕ το τελευταίο τρίμηνο, αλλά και τις υποχρεώσεις της ομάδας ως το τέλος της σεζόν, με τους υπάρχοντες διακανονισμούς.

Στην ΑΕΚ παραμένουν αισιόδοξοι για την έκβαση της υπόθεσης, καθώς βλέπουν πως οι διαδικασίες προχωρούν και πλέον περιμένουν την επίσημη τοποθέτηση των Βιντιάδη, Χάρις τις προσεχείς ημέρες.

Η τρίωρη συνάντηση, το ΔΣ και τα αισιόδοξα μηνύματα

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε