Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

“Στήριγμα” του Κλάους ο Λόρενς – Προληπτικά εκτός ο Λαζάρ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Οι πρώτες δοκιμές του Γιώργου Δώνη ενόψει του ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό – Ο Ρουμάνος μέσος δεν συμμετείχε στην προπόνηση της Τετάρτης, αλλά αναμένεται να είναι διαθέσιμος στο ντέρμπι με τους Πειραιώτες

Οι απουσίες δεν απέτρεψαν τον Γιώργο Δώνη να καταστρώσει όπως θα ήθελε τα σχέδια του ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Λάζαρ, Ετο, Γεωργιάδης και Γκαρσία δεν συμμετείχαν στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης. Ο Ρουμάνος μέσος ένιωσε ενοχλήσει στην γάμπα και προτιμήθηκε να μην προπονηθεί έτσι ώστε να είναι 100% έτοιμος για το κυριακάτικο ντέρμπι. Η κατάσταση του δεν εμπνέει καμία ανησυχία και την Πέμπτη θα μπει στο κανονικό πρόγραμμα. Ευχάριστα νέα για τον Δώνη ήρθαν όμως από την μεριά του Λόρενς, ο οποίος έβγαλε ξανά όλη την προπόνηση.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ φανέρωσε κατά την διάρκεια του προγράμματος τις πρώτες σκέψεις του, οι οποίες, πάντως, κανείς δεν μπορεί να πει από τώρα ότι θα αποτελέσουν και την τελική του επιλογή.

Σε σχηματισμό 4-4-2 στην ευθεία, λοιπόν, ο Λόρενς αποτέλεσε το στήριγμα του Αθανασιάδη στην γραμμή κρούσης και ο Σαλπιγγίδης προτιμήθηκε για δεξιά στην επίθεση.

Απόντος του Λάζαρ ως κεντρικά χαφ έπαιξαν οι Φωτάκης και Κάτσε, ενώ οι υπόλοιποι ήταν αυτοί που ξεκίνησαν στο ΟΑΚΑ, με την μόνη διαφορά ότι ο Κωνσταντινίδης πήρε την θέση του Ετο που συνέχισε και σήμερα συντηρητικά. Κάποια στιγμή δοκιμάστηκαν και οι Βιβιάν Λίνο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε