Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Στήριξε Σπυρόπουλο ο Αλαφούζος – Γυρίζουμε σελίδα είπε στους παίκτες

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Γιάννης Αλαφούζος κατά την παρουσίαση του Φάμπρι στους παίκτες, τους εξήγησε ότι ούτε σε αυτόν αρέσει η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, τους ζήτησε να γυρίσουν όλοι μαζί σελίδα και να βοηθήσουν το νέο προπονητή του Παναθηναϊκού.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ αφού παρουσίασε το νέο προπονητή και ζήτησε από όλους να τον βοηθήσουν αναφέρθηκε στις περιπτώσεις των παικτών που φεύγουν ενώ στήριξε τον Νίκο Σπυρόπουλο, λέγοντας:

“Θέλουμε να ξέρεις ότι αναγνωρίζουμε τη συμβολή σου στη λειτουργία της ομάδας. Το καλοκαίρι δέχτηκες μεγάλη μείωση στις αποδοχές σου και αυτό σε τιμά ιδιαιτέρως. Ποτέ, κανένας, δεν αμφισβήτησε την ηθική σου ακεραιότητα. Ξέρουμε τι χαρακτήρας είσαι.

Από σήμερα είναι μαζί μας ο κύριος Φαμπριθιάνο Γκονζάλεθ. Είναι ο νέος μας προπονητής και θέλω να τον βοηθήσετε και να τον θωρακίσετε. Είναι ένας πολύ καλός προπονητής και απολαμβάνει το σεβασμό στην Ισπανία. Διακρίνεται για τη σκληρή δουλειά του και θα προσπαθήσει να περάσει τη φιλοσοφία του στον Παναθηναϊκό. Όλοι μαζί να προσπαθήσετε να πετύχετε το καλύτερο και να διεκδικήσετε τους στόχους που μας έχουν απομείνει.

Από εδώ και στο εξής, δεν θα βρίσκονται μαζί μας κάποια παιδιά, όπως ο Μπουμσόνγκ. Είναι μία πολύ δύσκολη απόφαση για όλους μας, αλλά είναι αναγκαία για την επιβίωση του Παναθηναϊκού. Μακάρι να γινόταν διαφορετικά, αλλά δεν γίνεται. Ούτε σε μένα αρέσει. Γενικότερα, στην ομάδα θα γίνουν ορισμένες ανακατατάξεις στη δομή της ομάδας. Ο κύριος Κωνσταντίνου θα αναλάβει γενικός αρχηγός και ο κύριος Ελευθεράκης, τεχνικός διευθυντής. Θα προσπαθήσουμε να λειτουργήσουμε καλύτερα και πιστεύω πως οι αλλαγές θα βοηθήσουν.

Με τον Λάζαρο έχουμε κάνει μία κουβέντα και μου έχει ζητήσει να φύγει. Είναι πολύ πιθανό στις επόμενες ημέρες να αποχωρήσει από την ομάδα.

Προσωπικά, πιστεύω ότι είστε το καλύτερο ρόστερ που μπορούσε να έχει ο Παναθηναϊκός τη δεδομένη χρονική στιγμή, υπό τις συνθήκες που διαμορφώθηκαν το καλοκαίρι. Αποτελείτε μια πολύ καλή ομάδα. Όμως, είναι απαραίτητο να αναδιοργανωθεί ο Παναθηναϊκός. Έγιναν λάθη, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Χρειαζόμαστε νίκες για να προχωρήσουμε. Ήρθε η ώρα να γυρίσουμε σελίδα.”

Ως την Παρασκευή το…διαζύγιο με Χριστοδουλόπουλο – Παράταση με Βύντρα

Στηρίζει Αλαφούζο ο Βγενόπουλος αλλά δεν συνδιοικεί

Φάμπρι: Θέλω τον κόσμο του Παναθηναϊκού δίπλα μας

Τελειώνει και ο Βύντρα – Έφυγε πριν ξεκινήσει η προπόνηση

Παρελθόν και ο Μπουμσόνγκ από τον Παναθηναϊκό

Ανακοίνωσε Φάμπρι, Κινγκ και…αλλαγές στο ρόστερ ο Παναθηναϊκός!

Τέλος ο Γόντικας από τον Παναθηναϊκό

Ο Φάμπρι αναλαμβάνει τον Παναθηναϊκό!

Βοηθός του Φάμπρι, ο Κινγκ


Τέλος ο Ρότσα – Σήμερα ανακοινώνεται νέος τεχνικός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε