Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Στηρίζει Μαύρο και συνεχίζει την προσπάθεια ο Ντέμης

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η πανστρατιά στην ΑΕΚ έχει και συνέχεια. Ο Ντέμης Νικολαϊδης, χωρίς να έχει κάποιον ρόλο στην ΠΑΕ, επικοινώνησε με τον Μαύρο και του εξέφρασε την αμέριστη στήριξη του όχι όμως μόνο με λόγια.

Ο Νικολαϊδης είπε αρχικά στον Δημητρέλο και στη συνέχεια στον Μαύρο ότι θα συνεχίσει την προσπάθεια του να βρει χρήματα ώστε να βοηθήσει την ΑΕΚ να βγει από το αδιέξοδο.

Μάλιστα ο Ντέμης στη συζήτηση που είχε και με τους δύο ισχυρούς άντρες της ΑΕΚ, τόνισε ότι θα προσφέρει τη βοήθεια του και στο θέμα της εφορίας που είναι ο μεγαλύτερος “βραχνάς” για την ΠΑΕ. Φυσικά θα το κάνει χωρίς να έχει κάποιο αξίωμα ή να διεκδικεί θέση στην ΠΑΕ.

Ο Θωμάς Μαύρος με δηλώσεις του στο ΑΕΚ365 αναφέρθηκε στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Ντέμη Νικολαϊδη:

“O Ντέμης μου τόνισε ότι με στηρίζει και μου μετέφερε ότι είναι στη διάθεσή μου να με βοηθήσει σε οτιδήποτε χρειαστώ. Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε όλοι ενωμένοι σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε. Ήταν ευχάριστη η κουβέντα μας, μου μίλησε με πολύ θερμά λόγια και είμαι ικανοποιημένος.
Μου είπε “εγώ με εσένα μεγάλωσα” και γενικά ήταν πολύ ζεστή η κουβέντα μας. Μου είπε επίσης ότι το επόμενο διάστημα θα βοηθήσει και αυτός από την πλευρά του για να ρυθμιστούν οι ανοιχτές υποθέσεις που έχει η ομάδα με το Δημόσιο.”

Και επίσημα για 1+1 χρόνο στην ΑΕΚ ο Βλάχος

ΑΕΚ… απ΄ τα παλιά στα Σπάτα!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε