Σάββατο, 20 Απρ.
17oC Αθήνα

Στηρίζει Βγενόπουλο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

ΦΩΤΟ EUΡΟΚΙΝΙSSI.

Ο γιος του Παύλου Γιαννακόπουλου δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στα όσα είπε επί προσωπικού γι’ αυτόν ο Ανδρέας Βγενόπουλος και τόνισε ότι θα είναι στο πλευρό του Mr MIG στην προσπάθεια για του να βγει ο Παναθηναϊκός από το αδιέξοδο.

Τζίγγερ: Αποδοχή των όρων Βγενόπουλου και… ραντεβού στα δικαστήρια

Βγενόπουλος: “Είμαι εδώ αλλά δεν μπορώ μόνος μου” – Σφοδρή επίθεση σε Τζίγγερ

Η γραπτή δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

 

“Ενημερώθηκα για τα όσα είπε ο Αντρέας Βγενόπουλος στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε σήμερα το μεσημέρι και παρά το γεγονός πως το κεφάλαιο «Παναθηναϊκός» έχει κλείσει για εμένα, οφείλω να τοποθετηθώ σε δυο θέματα. Το ένα επί προσωπικού και το άλλο επί των Παναθηναϊκών δρώμενων, που είναι και αυτό που απασχολεί όλους τους φίλους του Παναθηναϊκού.
 
Καταλαβαίνω πως ο φόρτος εργασίας του σε συνδυασμό με τα προβλήματα που έχει στις επιχειρήσεις του, ειδικά σε αυτή την δύσκολη στιγμή για τη χώρα και την οικονομία της, τον κάνουν να μην θυμάται καλά τα προ τριετίας γεγονότα. Φυσικά και δεν βρεθήκαμε μόνο δυο φορές στα γραφεία της ΒΙΑΝΕΞ. Βρεθήκαμε αρκετές περισσότερες και εν τέλει καταλήξαμε σε συμφωνία να προχωρήσουμε μαζί για την απόκτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κάτι που δεν έγινε ποτέ.
 
Αλλιώς δεν έχει καμία λογική να πηγαίνω εγώ στο γραφείο του με επιταγή αρκετών δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, όπως και ο ίδιος αποκάλυψε. Για τις άμεσες και έμμεσες αναφορές προς το πρόσωπό μου δεν θα τοποθετηθώ, καθώς σε αυτές τις δύσκολες ώρες για τον Παναθηναϊκό, το τελευταίο που χρειάζεται ο σύλλογος είναι το νερό στο μύλο της διχόνοιας, που κάποιοι αφήνουν τεχνηέντως να ρέει.
 
Ο Αντρέας Βγενόπουλος κατέθεσε σήμερα την μοναδική πρόταση που υπάρχει για το μέλλον του Παναθηναϊκού και ως εκ τούτου την χαιρετίζω θερμά. Δεσμεύομαι μάλιστα πως ο όμιλος Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας που διαθέτω θα στηρίξει αυτή την πρόταση, όπως κάνει για κάθε τι που προσφέρει λύσεις στα αδιέξοδα του ελληνικού αθλητισμού και θα σταθεί αρωγός του όποιου νέου πολυμετοχικού σχήματος του Παναθηναϊκού.”  

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε