Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Στηρίζει υποψηφιότητα Σπανού η Ξάνθη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Μετά από την επισημοποίηση της υποψηφιότητας προέδρου του Ατρομήτου γιατην προεδρία της Σούπερ Λίγκας η Ακριτική ΠΑΕ κάλεσε τον τον έτερο υποψήφιο, Θ. Κανελλόπουλο να αποσύρει τη δική του.

Η ΠΑΕ SKODA Ξάνθη αιτιολογεί την θέση που παίρνει, τονίζοντας ότι θα είναι καλό για την ενότητα της Σούπερ Λιγκ την οποία χαρακτηρίζει “κόσκινο”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ SKODΑ Ξάνθη:

“Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ΑΟ εκτιμώντας την τοποθέτηση του Προέδρου του Ατρομήτου Κου Γιώργου Σπανού, τοποθέτηση που προάγει το σύνολο από το εγώ: «Η θέση μου είναι, πριν γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη Προέδρου, να συζητηθεί η συγκεκριμένη θέση των ομάδων αυτών, μεταξύ των οποίων συμμετέχω και εγώ ως ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ», κάνει έκκληση στον έτερο υποψήφιο Κο Αθανάσιο Κανελλόπουλο, που με τη σειρά του έχει υπηρετήσει το ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο, να αποσύρει την υποψηφιότητα του, προκειμένου η ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ να διατηρήσει την ενότητά της που τον τελευταίο καιρό έχει γίνει «κόσκινο».

Πιστεύουμε ότι όλοι οι Πρόεδροι – Ιδιοκτήτες των ομάδων του Συνεταιρισμού θα συμφωνήσουν με την πρόταση ομάδων, ο Πρόεδρος της SUPER LEAGUE, να εναλλάσσεται κάθε χρόνο μεταξύ των Προέδρων – Ιδιοκτητών ομάδων που συμμετέχουν σε αυτήν. Διαδικασία : (Κλήρωση ή Αλφαβητική σειρά).

Είναι διαφανές, είναι δίκαιο, είναι ισότιμο.

Είναι οι αρχές που πιστεύουμε ότι πρεσβεύουμε όλοι.

Ας αναδειχθεί ο νέος Πρόεδρος, μέσα από αυτή τη διαδικασία. Είναι αυτό, που τώρα χρειάζεται ο Συνεταιρισμός”.

Ο Γιώργος Σπανός επισημοποίησε σήμερα την υποψηφιότητα του , για την θέση του Προέδρου της Σούπερ Λιγκ με δική του ανακοίνωση.

“Δηλώνω ότι θα διεκδικήσω τη θέση του προέδρου στη ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ στις επικείμενες εκλογές, συμπλέοντας με τη θέση των ομάδων που επιθυμούν για την συγκεκριμένη θέση Προέδρους- Ιδιοκτήτες ομάδων, όπως προέβλεπε ο κώδικας δεοντολογίας που συστήθηκε η ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ.
Παράλληλα είμαι υπέρμαχος της θέσης των ομάδων, που υποστηρίζουν ότι στη ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ οι Πρόεδροι πρέπει να εναλλάσσονται κατά έτος μεταξύ των Προέδρων-Ιδιοκτητών των ομάδων που συμμετέχουν στη ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ.
Η θέση μου είναι, πριν γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη Προέδρου, να συζητηθεί η συγκεκριμένη θέση των ομάδων αυτών, μεταξύ των οποίων συμμετέχω κι εγώ ως ΠΑΕ Ατρόμητος”.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε