Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Στις 15 Μαϊου και με οπαδούς ο τελικός των “αιωνίων” στο μπάσκετ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Οριστικοποιήθηκε η ημερομηνία της διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου μπάσκετ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, στον οποίο εκτός απροόπτου θα υπάρχουν οπαδοί και των δύο ομάδων.

Στη σύσκεψη που έγινε μεταξύ της ομοσπονδίας, εκπροσώπων των δύο ομάδων και της Αστυνομίας αποφασίσθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής της αναμέτρησης να είναι η 15η του Μάη (μία εβδομάδα μετά το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας), ενώ φαίνεται πως περνά η κοινή πρόταση της ΕΟΚ και των «αιωνίων» να γίνει το παιχνίδι με οπαδούς εκατέρωθεν και μάλιστα με μεγαλύτερο αριθμό από τον αντίστοιχο των περασμένων ετών (ίσως και από 1.000 άτομα). Στόχος της ομοσπονδίας και των δύο ΚΑΕ είναι να αποδείξουν πως το παιχνίδι μπορεί να γίνει με ασφάλεια και χωρίς παρατράγουδα παρουσία κόσμου.

Οριστικές αποφάσεις δεν έχουν ληφθεί, αφού ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας δεν ήταν σε θέση να δεσμευτεί χωρίς την έγκριση του αρχηγού του σώματος, αλλά τα εισιτήρια αναμένεται να καταλήξουν σε χέρια κατόχων διαρκείας των δύο ομάδων, με ονομαστικές λίστες, ενώ θα γίνεται ταυτοποίηση των στοιχείων κατά την παραλαβή τους και την είσοδο στο κλειστό του Ελληνικού.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε