Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Στις 19.00 έρχεται ο Ριέρα και “βουλιάζει” το αεροδρόμιο

Ο Ισπανός σούπερ σταρ αναμένεται στις 19.00 στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και οι φίλοι του Ολυμπιακού ετοιμάζουν αποθεωτική υποδοχή. Το NewsIt θα είναι εκεί και θα σας μεταφέρει το κλίμα.

Το ιδιωτικό αεροπλάνο του Βαγγέλη Μαρινάκη θα μεταφέρει τον Άλμπερτ Ριέρα, το μεγάλο μετεγγραφικό “μπαμ” του καλοκαιριού για τον Ολυμπιακό.

Η υποδοχή που του ετοιμάζουν οι ερυθρόλευκοι οπαδοί θα είναι εντυπωσιακή αφού μετά από καιρό έχουν πραγματικά λόγο να πάνε στο αεροδρόμιο.

Ο κόσμος που θα πάει στο Ελ. Βενιζέλος θα πρέπει να ξέρει ότι ο παίκτης θα βγει από την εμπορευματική πύλη 7 του αεροδρομίου. Είναι παράκληση της αστυνομίας για την ομαλή διευκόλυνση όλων τα αυτοκίνητα να παρκάρουν στα πάρκινγκ των ΙΚΕΑ και LEROY MERLIN.

Ο Ισπανός μετά από το αεροδρόμιο θα πάει στο Γ. Καραϊσκάκης για να παρακολουθήσει τον αγώνα της νέας του ομάδας με την Μπέσα για το Europa League.

Και εκεί παρά το ότι το ματς θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, πολλοί θα είναι οι φίλοι του Ολυμπιακού που θα τον υποδεχτούν στο νέο του σπίτι.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε