Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΑΕΔ Συννεφιά 14 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Στις 20 Απριλίου τα "πράσινα" εισιτήρια για τον τελικό κυπέλλου

Στις 20 Απριλίου τα `πράσινα` εισιτήρια για τον τελικό κυπέλλου
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 15.04.2010 | 18:33
Πρώτη δημοσίευση: 15.04.2010 | 18:33

Οι κάτοχοι των διαρκείας του Παναθηναϊκού θα έχουν τον πρώτο λόγο για να παρακολουθήσουν τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ του ΠΑΟ και του Άρη.

Αλληλογραφίς και αλληλομαχαιρώματα

Στο στόχαστρο του ΠΑΟ ο Ζιουλί

"Δεν γκρεμίζεται η Λεωφόρος πριν τελειώσει ο Βοτανικός"

"Θέλουμε και το κύπελλο" δηλώνουν Νίνης και Βύντρα

Από την Τρίτη 20 Απριλίου θα ξεκινήσει η διάθεση των 23.500 εισιτηρίων που έχει παραλάβει ο Παναθηναϊκός για τον τελικό της 24ης Απριλίου στο ΟΑΚΑ.

Η ανακοίνωση για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων

"Σχετικά με τη διάθεση των εισιτηρίων του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος Hellas on Line, η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους μας για τα ακόλουθα:
* Η διάθεση θα ξεκινήσει την Τρίτη, 20 Απριλίου και θα αφορά αποκλειστικά και μόνο τους κατόχους καρτών διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2009-10.
* Επειδή ο αριθμός των διαθέσιμων εισιτηρίων είναι μικρότερος από τον αριθμό των κατόχων διαρκείας θα τηρηθεί αυστηρά χρονική προτεραιότητα στη διάθεση και κανένας κάτοχος διαρκείας δεν μπορεί να θεωρεί ότι έχει εξασφαλισμένο εισιτήριο.
* Σε περίπτωση μη εξάντλησης των εισιτηρίων θα ακολουθήσει, την Πέμπτη, 22 Απριλίου, νεότερη ανακοίνωση για τον τρόπο διάθεσής τους στο κοινό την Παρασκευή 23 Απριλίου.
* Προς αποφυγή παρερμηνειών, αυτό ΔΕΝ σημαίνει ότι οι κάτοχοι καρτών διαρκείας έχουν χρονικό περιθώριο δύο ημερών, καθώς, επαναλαμβάνουμε, θα τηρηθεί αυστηρή χρονική προτεραιότητα και τα εισιτήρια είναι πιθανόν να εξαντληθούν ακόμη και την πρώτη ημέρα διάθεσής τους.
* Επισημαίνεται ότι μπορεί ο αγώνας να διεξάγεται στο ΟΑΚΑ, ωστόσο ο Παναθηναϊκός ΔΕΝ είναι γηπεδούχος και τούτο σημαίνει ότι οι θέσεις που αντιστοιχούν στις κάρτες διαρκείας ΔΕΝ ισχύουν, όπως ΔΕΝ ισχύουν και οι θέσεις parking οι οποίες τις συνοδεύουν.
* Τα εισιτήρια (αξίας €20, €30 και €50) θα διατίθενται στους κατόχους των καρτών διαρκείας από τα γραφεία της ΠΑΕ στο ΟΑΚΑ, πάνω από την αίθουσα Κασιμάτη (είσοδος από Σ. Λούη, Πύλη Α) από 10:00 – 18:00
* Απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά εισιτηρίου είναι η επίδειξη της κάρτας διαρκείας. Χωρίς αυτήν ΔΕΝ θα διατίθενται εισιτήρια.
* Κάθε κάτοχος κάρτας διαρκείας δικαιούται ένα (1) εισιτήριο.
* Κάθε κάτοχος VIP κάρτας διαρκείας δικαιούται δύο (2) εισιτήρια.
* Οι κάτοχοι συνδεσμιακών καρτών διαρκείας (θύρες 1, 2, 14, 16, 33 και 35) θα απευθύνονται αποκλειστικά στους συνδέσμους τους για την προμήθεια εισιτηρίων."   Διαδώστε αυτό το άρθρο