Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Στις χαρές και στις λύπες μαζί

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού στάθηκε στο πλευρό της ομάδας
Ο κόσμος του Παναθηναϊκού στάθηκε στο πλευρό της ομάδας, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

1000 φίλοι του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στο πλευρό της ομάδας στην προπόνηση της Παρασκευής, εκφράζοντας τη  στήριξή τους στον προπονητή και στους παίκτες. Δείτε το βίντεο.

Ο κόσμος του τριφυλλιού το είπε και το έκανε. Πριν ξεκινήσει η προπόνηση της ομάδας βρέθηκε στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων για να εμψυχώσει τους παίκτες ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

“Ομπράντοβιτς, Ομπράντοβιτς” και ¨μαζί σου και στα δύσκολα Παναθηναϊκέ” τα κυρίαρχα συνθήματα.

Οι οπαδοί μίλησαν με τους παίκτες λέγοντας τους ότι δεν πρέπει να ανησυχούν για τίποτα και φυσικά τους τόνισαν πως ο Ομπράντοβιτς έχει την απόλυτη στήριξη τους. Χαρακτηριστικά τους είπαν: “Ο Ομπράντοβιτς και τα μάτια σας.” 

Ο Ζοτς έδωσε υπόσχεση στους φιλάθλους:

“Οι παίκτες μου και εγώ θα καταθέσουμε την καρδιά μας στο γήπεδο.”

Ο Σπανούλης ζήτησε συγνώμη από τους οπαδούς και αυτοί απάντησαν στον συγκινημένο kill Bill ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να απολογούνται μετά από τόσες χαρές που τους έχουν χαρίσει. 

Ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει να μείνει εκτός Ευρωλίγκας μετά την ήττα – σοκ από το Μαρούσι. Οι πράσινοι καλούνται να νικήσουν στην Βαρκελώνη την Μπαρτσελόνα για να μείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της πρόκρισης. Σε περίπτωση ήττας η ομάδα του Ομπράντοβιτς δεν θα κρατά την τύχη στα χέρια της.

Ο Ζοτς ανέλαβε την ευθύνη της ήττας ενώ κράτησε τους παίκτες στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ μέχρι τα ξημερώματα αναλύοντας τα λάθη τους.

Το ξημέρωσαν στο ΟΑΚΑ 

Τελικός κυπέλλου για λίγους

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε