Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Στη…σέντρα τα πλέι οφ – Όλα τα νέα των ομάδων

ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT

Η δράση αρχίζει ξανά! Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Ατρόμητος και ΑΕΚ ρίχνονται στη “μάχη” να κατακτήσουν τη πρώτη θέση του μίνι πρωταθλήματος και έτσι να βγουν στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ

 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.17:45 NOVA

Μέσα σε μία διοικητική και οικονομική αβεβαιότητα, το “τριφύλλι” ξεκινά από… θέση ισχύος, αφού αρχίζει τα πλέι οφ έχοντας 4 βαθμούς, ενώ οι υπόλοιποι τρεις αντίπαλοι του ξεκινούν από το… μηδέν.

Ξανά νοκ-άουτ ο Ρούντολφ – Ανακοίνωση για τον κόσμο

Οι “πράσινοι”, που δεν έχουν απολέσει την πρωτιά σε τρεις συμμετοχές τους στα πλέι οφ υποδέχονται τον… πρωτάρη σε αυτή την διαδικασία Ατρόμητο, λίγα εικοσιτετράωρα μετά την ήττα του στον τελικό του Κυπέλλου από τον Ολυμπιακό. Οι Περιστεριώτες πάντως μόνο εύκολος αντίπαλος δεν λογίζονται, αφού η πορεία τους και στις δυο εγχώριες διοργανώσεις φέτος ήταν εντυπωσιακή.

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με Καραγκούνη

Π.Α.Ο.Κ. – A.E.K.20:00 NOVA

Στην πέμπτη της συμμετοχή στα πλέι οφ, η ΑΕΚ θα ξεκινήσει την προσπάθειά της από την Τούμπα και όχι από το Ολυμπιακό Στάδιο, όπως όλες τις προηγούμενες φορές, ελπίζοντας όμως πως θα καταφέρει να τα φέρει όλα… Τούμπα!

Δεν τα… κατάφερε ο Μανωλάς – “Χάνει” τον ΠΑΟΚ

Δύσκολος στόχος πάντως, αν αναλογιστεί κανείς πως αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ, μία ομάδα που δεν κατάφερε να κερδίσει σε κανένα από τους τρεις αγώνες (2 στο πρωτάθλημα και 1 στο κύπελλο) που αντιμετώπισε την φετινή σεζόν. Εντυπωσιακό όμως είναι το γεγονός ότι στις τέσσερεις προηγούμενες πρεμιέρες της, η ΑΕΚ είναι αήττητη, με τρεις νίκες και μία ισοπαλία.

Με γεμάτη… φαρέτρα ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ

Η βαθμολογία χωρίς να έχει γίνει η πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ:

2. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 4
3. Π.Α.Ο.Κ. 0
4. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 0
5. ΑΕΚ 0

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε