Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Στο +8 ο ΠΑΟ

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του Παναθηναϊκού στο ματς
Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του Παναθηναϊκού στο ματς, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Άρης κράτησε στο μηδέν τον ΠΑΟ, όμως οι πράσινοι διεύρυναν την διαφορά τους από τον Ολυμπιακό και βρίσκονται πολύ κοντά στην κατάκτηση του τίτλου.

Σε ένα δυνατό παιχνίδι με λίγες ευκαιρίες και πολλές μονομαχίες Άρης και Παναθηναϊκός έμειναν στο 0-0. Οι κίτρινοι κράτησαν για πέμπτο αγώνα το αήττητο, ενώ αυτή ήταν η πρώτη απώλεια βαθμών για τους πράσινους από την ώρα που στον πάγκο τους κάθεται ο Νίκος Νιόπλιας.

Νιόπλιας: Δεν είμαστε ευχαριστημένοι

Διαβάστε το άρθρο του Γιώργου Χελάκη για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση και αφού έχασε κάποιες ευκαιρίες έφτασε μία ανάσα από το γκολ στο 20′. Ο Καραγκούνης εκτέλεσε φάουλ, ο Ζιλμπέρτο Σίλβα έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στην πάνω πλευρά του οριζόντιου δοκαριού.

Σε όλο το πρώτο μέρος οι πράσινοι είχαν τον έλεγχο του ρυθμού και ήταν καλύτεροι από τους αντιπάλους τους.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα διαφοροποιήθηκε. Ο Άρης ανέβασε την απόδοση του, ισορρόπησε το ματς και έφτασε κοντα στο γκολ.

Η καλύτερη φάση ων γηπεδούχων ήταν στο 69΄ όταν ο Κάμπορα μπήκε στην περιοχή, μετά την κεφαλιά πάσα του νεοεισελθόντα Τζόνσον, όμως το πλασέ του στάματησε στο δοκάρι του Τζόρβα.

Στο τελευταίο 20λεπτο ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να πάρει τη νίκη όμως ο Σηφάκης ήταν πάντα σε ετοιμότητα, όπως στο 88΄ όταν νίκησε τον Καραγκούνη.

Ο Παναθηναϊκός είχε την πρώτη απώλεια βαθμών μετά από πέντε σερί νίκες, ενώ ο Άρης έμεινε για πέμπτο σερί αγώνα αήττητος.

ΑΡΗΣ: Σηφάκης, Νέτο, Αράνο, Ρονάλντο Γκιάρο, Νασούτι, Νάτσο Γκαρσία, Πρίττας, Χαβίτο, Κάλβο, Κόκε (68′ Τζόνσον), Κάμπορα (90’+1′ Αραβίδης).
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τζόρβας, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Καντέ, Σαριέγκι, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Σαλπιγγίδης, Χριστοδουλόπουλος (87′ Λέτο), Σισέ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε