Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Στο ΝΒΑ ο Πέκοβιτς!

Αντίο στον Παναθηναϊκό ετοιμάζεται να πει ο Πέκοβιτς
Αντίο στον Παναθηναϊκό ετοιμάζεται να πει ο Πέκοβιτς, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Νίκολα Πέκοβιτς θα συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ και συγκεκριμένα στη Μινεσότα, όπως προανήγγειλε ο μάνατζερ των Τίμπεργουλβς, Τόνι Ρονζόνε. Άγνοια δηλώνει ο Μαυροβούνιος σέντερ.

Με δηλώσεις του στο σάιτ Gazzetta ο Τόνι Ρονζόνε εμφάνισε ως τελειωμένη τη μετεγγραφή του Πεκοβιτς στους Μινεσότα. Οι Τίμπεργουλβς έχουν τα δικαιώματα του παίκτη στο ΝΒΑ και αν δώσουν τα χρήματα που προβλέπει το συμβόλαιο του στον Παναθηναϊκό τότε θα αποκτήσουν τον άσο του τριφυλλιού.

“Δεν υπάρχει αμφιβολία γι’ αυτό, αν και το θέμα αυτό είχε τελειώσει πριν από τις τελευταίες δέκα ημέρες, οπότε και ανέλαβα τα νέα μου καθήκοντα… Έχουμε μιλήσει τόσο με τον παίκτη όσο και με τον ατζέντη του και έχουμε συμφωνήσει σε όλα… Το ποσό που πρέπει να καταβάλουμε στον Παναθηναϊκό για να απελευθερώσουμε το Νίκολα για το ΝΒΑ, είναι πολύ προσιτό, οπότε δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο… Απλά, πρέπει να περιμένουμε να τελειώσει η χρονιά… Είμαστε εντυπωσιασμένοι από την βελτίωση που έχει κάνει τα δύο τελευταία χρόνια και θεωρούμε ότι είναι ένας παίκτης που μπορεί να μας βοηθήσει αμέσως! Στο post-up παιχνίδι είναι ανίκητος, σουτάρει με πολύ υψηλό ποσοστό από τις βολές, ενώ ένα πολύ εντυπωσιακό στοιχείο του παιχνιδιού του, είναι η ταχύτητά του και ο τρόπος που τρέχει το γήπεδο, αναλογικά με τα σωματικά του προσόντα… Αναρωτιέμαι όμως, γιατί τον τελευταίο καιρό δεν χρησιμοποιείται περισσότερο από 17-18 λεπτά..” τόνισε ο Ρονζόνε.

Μόλις ενημερώθηκε ο Πέκοβιτς για τις δηλώσεις του μάνατζερ της Μινεσότα έσπευσε να διαψεύσει κατηγορηματικά ότι υπάρχει συμφωνία.

Δεν υπάρχει καμία συμφωνία. Δεν είναι αλήθεια, είμαι παίκτης του Παναθηναϊκού και το μυαλό μου είναι στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε