Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Στο Σάλτζμπουργκ ο Αλαφούζος – “Μπήκε” κανονικά ο Μαρίνος (ΦΩΤΟ)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Στην Αυστρία βρίσκονται ο επικεφαλής της Παναθηναϊκής Συμμαχίας και ο Κώστας Ελευθεράκης. Η απογευματινή προπόνηση του Παναθηναϊκού την Παρασκευή έγινε με λιακάδα, αν και ο αγωνιστικός χώρος παράμεινε βαρύς εξαιτίας της έντονης πρωινής βροχόπτωσης. Δείπνο Αλαφούζου-Φερέιρα

Την Δευτέρα και επίσημα στη… νέα εποχή ο Παναθηναϊκός

Στην Αυστρία βρίσκονται από το απόγευμα της Παρασκευής οι Γιάννης Αλαφούζος και Κώστας Ελευθεράκης. Mετά το τέλος της προπόνησης ο κ. Αλαφούζος είχε την ευκαιρία να δειπνήσει με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα. Οι δυο άνδρες τα είπαν σε καλό κλίμα και αντικείμενο συζήτησης ήταν θέματα που αφορούν το “τριφύλλι” αυτή την περίοδο.

Ο επικεφαλής της Παναθηναϊκής Συμμαχίας θα παραμείνει μέχρι την Κυριακή στην Αυστρία και θα παρακολουθήσει το φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στην ρώσικη Κράσνονταρ, ενώ το βράδυ της ίδιας ημέρας θα κάνει το τραπέζι στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Στα της απογευματινής προπόνησης, το πρόγραμμα είχε στην αρχή ζέσταμα και μετά ασκήσεις με πάσες σε τέσσερα τετράγωνα, ενώ στην συνέχεια ο Ζεσουάλντο Φερέιρα χώρισε τους παίκτες του σε δύο ομάδες των οκτώ παικτών και έδωσε εντολή για δίτερμα, με τον Στέργο Μαρίνο να ξεπερνά τις ενοχλήσεις στην ποδοκνημική και να συμμετέχει στο πρόγραμμα.

Για μία ώρα, ο Φερέιρα χώρισε τους παίκτες του σε δύο ομάδες των 8 και έδωσε το έναυσμα για την αρχή της τακτικής. Κάθε ομάδα είχε περιορισμούς, ο Πορτογάλος ζητούσε συνεχώς να γίνονται σωστά οι οδηγίες του ενώ υπήρχε και ένας μπαλαντέρ, ο οποίος γινόταν μέλος της ομάδας που είχε την κατοχή της μπάλας.

Οι δύο ομάδες: Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Βύντρα, Ιωαννίδης, Βιτόλο, Σισόκο, Χριστοδουλόπουλος, Τοτσέ και Κοτσόλης, Λαγός, Μαρίνος, Σπυρόπουλος, Δώνης, Χουχούμης, Κουσίδης, Πετρόπουλος. Ο Ζέκα ήταν μπαλαντέρ, με πορτοκαλί. Στην συνέχεια έγιναν αλλαγές και οι ομάδες ήταν οι εξής: Καρνέζης, Βύντρα, Βιτόλο, Σπυρόπουλος,, Γιούρκας, Ζέκα, Λάζαρος, Τοτσέ και Κοτσόλης, Λαγός, Ιωαννίδης, Μαρίνος, Κουσίδης, Χουχούμης, Πετρόπουλος, με τον Σισοκό μπαλαντέρ.

Στο τρίτο σετ έγινε μπαλαντέρ ο Λάζαρος αντί του Σισοκό ενώ άλλαξαν ομάδες οι πορτιέρο και ο Τοτσέ με τον Πετρόπουλο. Στο τέταρτο ο Βιτόλο μπαλαντέρ, η μοναδική αλλαγή αντί του Λάζαρου. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με ασκήσεις ενδυνάμωσης, ενώ οι Αντρέ Πίντο και Σέμα Βελάσκεζ έκαναν ατομικό πρόγραμμα και ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ θεραπεία.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε