Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Στο Χ-έρι του

,

Ο Ολυμπιακός πήρε έναν βαθμό στο Άλκμααρ και θέλει άλλον έναν κόντρα στην Άρσεναλ για σίγουρη πρόκριση στους “16”  του Τσάμπιονς Λιγκ .

 

Οι ερυθρόλευκοι δεν δυσκολεύτηκαν να κρατήσουν την ισοπαλία απέναντι στην πρωταθλήτρια Ολλανδίας για την 5η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Αντίθετα έχασαν ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη, με τον Ζαϊρί στο 34΄, τον Λεονάρντο στο 83΄ και τον Ντουντού δύο λεπτά αργότερα. Την απόκρουση του αγώνα έκανε ο Νικοπολίδης σε έξυπνα εκτελεσμένο φάουλ των Ολλανδών στο 82ο λεπτό. Εξαιρετική εμφάνιση από τον Όσκαρ. Η εξέλιξη του αγώνα λεπτό προς λεπτό.

 
Με αυτό τον βαθμό ο Ολυμπιακός έφθασε τους 7 και βρίσκεται τρεις μπροστά από την Σταντάρ Λιέγης που ηττήθηκε στο Λονδίνο από την Άρσεναλ με 2-0. Έτσι, με μία ισοπαλία την τελευταία αγωνιστική, απέναντι στην αδιάφορη Άρσεναλ, στο “Καραϊσκάκη” θα πάρει το εισιτήριο για τις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Οι “Πειραιώτες” περνάνε ακόμα και σε περίπτωση ήττας εάν η Σταντάρ Λιέγης δεν πάρει τους τρεις βαθμούς την τελευταία αγωνιστική υποδεχόμενη την Άλκμααρ, ενώ έχουν εξασφαλίσει ήδη την συμμετοχή στο Γιουρόπα Λιγκ.
 
ΆΛΚΜΑΑΡ (Ρόναλντ Κούμαν): Ρομέρο, Σβερτς, Μορένο, Μοϊσάντερ, Ποκονιόλι, Σχααρς (88′ Μάρτενς), Μέντες, Χόλμαν (77′ Άρι), Λενς, Ντεμπελέ (68′ Πελέ), Βέρνμπλουμ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ζίκο): Νικοπολίδης, Ζεβλάκοφ, Γκαλίτσιος, Μέλμπεργκ, Ρ. Μπράβο, Λεονάρντο, Μαρέσκα, Ντουντού, Όσκαρ, Ζαϊρί (90+2 Πάντος), Μήτρογλου.

Βαθμολογία:

1. Άρσεναλ (12-4)
2. Ολυμπιακός 7 (3-5)
3. Σταντάρ Λιέγης 4 (6-8)
4. Άλκμααρ 3 (3-7)

Επόμενη αγωνιστική (09/12):

Ολυμπιακός-Άρσεναλ
Σταντάρ Λιέγης-Άλκμααρ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε