Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Στο… κυνήγι του επιθετικού η ΑΕΚ

Στο… κυνήγι του επιθετικού η ΑΕΚ

Η ενίσχυση της Ένωσης με έναν επιθετικό είναι ένα από τα πράγματα τα οποία ο Βαγγέλης Βλάχος έχει ζητήσει επιτακτικά να πραγματοποιηθεί. Η υπόθεση του Βαγγέλη Μάντζιου και η η περίπτωση του Κριστιάν Στουάνι.

Ο 29χρονος Έλληνας επιθετικός αποτελεί προσωπική επιλογή του Θωμά Μαύρου, ο οποίος αναμένεται να έχει μια νέα συνάντηση μαζί του την Κυριακή, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το θέμα της συνεργασίας του.

Η διαφορά στο οικονομικό είναι σημαντική μεταξύ των δύο πλευρών, ο Μάντζιος φέρεται να έχει δεχτεί πρόταση 250.000 ευρώ από την Ίντερ Μπακού, όμως ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ ελπίζει αυτή να γεφυρωθεί μέσω κάποιων μπόνους και να έχει ευτυχή κατάληξη η υπόθεση.

Αν δεν ευδοκιμήσει αυτή η περίπτωση, τότε από την ΑΕΚ θα κοιτάξουν στη λίστα του Βασίλη Τσιάρτα, εκεί όπου βρίσκεται το όνομα του Κριστιάν Στουάνι.

Ο 26χρονος Ουρουγουανός επιθετικός ανήκει στη Ρετζίνα, αλλά τα τελευταία τρία χρόνια αγωνίστηκε δανεικός σε Αλμπαθέτε, Λεβάντε και Σανταντέρ, έχοντας καλή παρουσία. Πέρυσι πέτυχε 13 γκολ σε 36 εμφανίσεις, ενώ και η ΑΕΚ δανεικό θα επιχειρήσει να τον πάρει, εάν προκριθεί η περίπτωσή του.

Δείγμα θετικό – Έχει λόγους να χαμογελά η ΑΕΚ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε