Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Στο πρώτο η…γκολάρα του Τζιμπούρ, στο δεύτερο οι ευκαιρίες

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός πήρε την πρώτη του νίκη στα φιλικά προετοιμασίας. Επικράτησε με 1-0 της Αλάνια Βλαντικαφκάζ, με το πανέμορφο γκολ του Τζιμπούρ στο 13′. Οι ερυθρόλευκοι ήταν καλοί στο δεύτερο μέρος όταν και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες. Δοκάρι είχε η Αλάνια.

Μέτριος στο πρώτο και ανεβασμένος στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ο Ολυμπιακός στο δεύτερο φιλικό του επί Αυστριακού εδάφους. Οι ερυθρόλευκοι έδειξαν βελτιωμένοι σε σχέση με το πρώτο τους φιλικό αλλά ακόμη είναι πολύ νωρίς για να βγάλει κανείς συμπεράσματα.
 
Στο 13′ ο Παπάζογλου βρήκε τον Τζιμπούρ με μπαλιά 40 μέτρων και ο Αλγερινός χωρίς να αφήσει τη μπάλα να σκάσει, έπιασε το αριστερό σουτ και άνοιξε το σκορ.
 
Ο Τζιμπούρ έχασε μεγάλη ευκαιρία στο δεύτερο μέρος (55′) να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του, όταν έφυγε στην πλάτη της άμυνας αλλά με το αριστερό σουτ δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο πορτιέρο.
 
Ένα λεπτό αργότερα η Αλάνια είχε δοκάρι με το εξαιρετικό σουτ του Κουμπούλοφ. Ο Ολυμπιακός σε όλο το δεύτερο μέρος ήταν ανώτερος της αντιπάλου του και έχασε πολλές ευκαιρίες για να διπλασιάσει το σκορ.
 
Αλάνια: Κόμιτ, Κοζίν, Μπουλγκάρου, Γριγκόριεφ, Καρντόσο, Τσαρικάγιεφ, Τεμπέρας, Νέκο, Γκετέριεφ, Κουμπούλοφ, Πρίσκιν
 
Ολυμπιακός:Κάρολ, Παπάζογλου, Μανωλάς, Σιόβας, Ποτουρίδης, Μοντέστο, Φέισα, Βλαχοδήμος, Αμποντούν, Ντιόγκο και Τζεμπούρ.

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν οι: Μέγιερι, Ντιελνά, Σουμπίνιο, Τάτος, Πάντελιτς, Καραγκούνης και Χαβίτο.

Ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για τον Μιραλάς

Πατάει Ελλάδα ο Γκρέκο – Προχωρημένες επαφές με Άλβες

Διαβάστε περισσότερα νέα για προετοιμασίες των ομάδων

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε