Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Στο “στόχαστρο” ο Βέλλιος

Η απόκτηση επιθετικού αποτελεί προτεραιότητα για την ΑΕΚ που ρώτησε ήδη τον Ηρακλή για τον Απόστολο Βέλλιο αλλά οι απαιτήσεις του “γηραιού” κρίνονται υπέρογκες. Στα άκρα με Αραούχο. Πρώτο τεστ με Ουνιρέα.

Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν από τις επαφές των δύο συλλόγων οι “κυανόλευκοι” ζήτησαν πέρα από αρκετά χρήματα και τον Παναγιώτη Λαγό, ο οποίος δεν παραχωρείται, ενώ δεν μπήκαν σε διαδικασία συζητήσεων για να πάρουν κάποιον ή κάποιους από τους παίκτες που δεν υπολογίζονται. Πάντως η υπόθεση του 18χρονου επιθετικού δεν έχει κλείσει και δεν αποκλείεται η “Ένωση” να επανέλθει με βελτιωμένη πρόταση.
 
Νέο εξώδικο έστειλε στην ΠΑΕ ΑΕΚ ο Κάρλος Αραούχο, μην αναγνωρίζοντας το πρόστιμο 9.000 ευρώ που επιβλήθηκε από τη διοίκηση. Την ίδια στιγμή, η Ιντεπεντιέντε φέρεται να προσφέρει 500.000 ευρώ για την αγορά του 29χρονου μπακ, αλλά με αποπληρωμή του ποσού σε πολλές δόσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα.
 
Το πρώτο φιλικό προετοιμασίας της για τη νέα περίοδο δίνει η ΑΕΚ αντιμετωπίζοντας στις 19:00 την Ουνιρέα στο Κουντλ. Η δευτεραθλήτρια Ρουμανίας είναι αρκετά ισχυρός αντίπαλος και σαφώς πιο έτοιμη από την “Ένωση”, καθώς έχει δώσει αρκετά φιλικά παιχνίδια, μιας και συμμετέχει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε