Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Στο χείλος του γκρεμού το πόλο του Ολυμπιακού!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού αντί να δώσει λύση στα θέμα των οφειλών των παικτών της ομάδας, τους πρότεινε μειώσεις κατά 60%, ενώ τους επέκρινε για την δημοσιοποίηση των προβλημάτων.

Αφρουδάκης: Θα πάμε στα δικαστήρια

Ένα βήμα πιο κοντά στην διάλυση ήρθε το τμήμα υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού μετά την συνάντηση που είχε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Γιάννης Συγγελίδης με τους Αντώνη Βλοντάκη και Νίκο Δεληγιάννη που εκπροσώπησαν τους παίκτες.

Οι πολίστες του Ολυμπιακού δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν είδαν τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη μαινόμενο να τους κατηγορεί και να τους προτείνει νέες μειώσεις.

“Μας έκανε αυστηρή επίπληξη για την ανακοίνωση των προβλημάτων μας” έλεγαν αργότεροι οι νταμπλούχοι ενώ οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν εκεί. “Δεν μας μίλησε για λύση αλλά για αδιέξοδο και μάλιστα άφησε σαφή υπαινιγμό ότι τα συμφωνητικά μας είναι υπερτιμημένα. Πια συμφωνητικά ; Αυτά τα οποία η ίδια η διοίκηση του Ολυμπιακού πρότεινε και υπέγραψε την περσινή σεζόν. Ο κύριος Συγγελίδης μας ξεκαθάρισε ότι χορηγός για φέτος δεν υπάρχει , τουλάχιστον επί της παρούσης”.

Το αποκορύφωμα όμως των εκπλήξεων ήρθε στο φινάλε.”Μας είπε ότι δεν θα χάσει κανένας ούτε ευρώ αλλά μας πρότεινε να μας καταβάλει τα χρωστούμενα μειωμένα κατά 60% και να κάνουμε νέα συμφωνητικά ακόμη πιο μειωμένα για τη νέα σεζόν. Μετά από όλα αυτά “καταλήγουν οι πολίστες του Ολυμπιακού “εμμένουμε στην χθεσινή μας (4/10) ανακοίνωση η οποία σήμερα είναι ακόμη πιο επίκαιρη”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε