Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Στον ΑΠΟΕΛ ο Γιάχιτς… πανηγυρίζει η ΑΕΚ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Βόσνιος αμυντικός πείστηκε να δεχτεί την πρόταση της Κυπριακής ομάδας και να απαλλάξει την ΑΕΚ από το βαρύ του συμβόλαιο.

Ο ΓΙάχιτς έχει δύο ακόμη χρόνια συμβόλαιο με την Ένωση το οποίο θα του απέφερε 700.000 ευρώ συνολικά. Αυτό το ποσό δεν θέλει σε καμία περίπτωη να το δώσει η ΑΕΚ για έναν παίκτη που δεν υπολογίζεται από τον Χιμένεθ.

Έτσι οι διοικούντες της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ πίεσαν τον Βόσνιο να αποδεχτεί τελικά την πρόταση του ΑΠΟΕΛ, αν και αρχικά ο Γιάχιτς είχε αρνηθεί. Η πρόταση των Κύπριων είναι 300.000 ευρώ το ετησίως για διετές συμβόλαιο και ικανοποιεί τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό.

Ο Γιάχιτς πάντως ζήτησε και χρήματα από την ΑΕΚ για να φύγει. Περίπου 150.000 ευρώ θα πρέπει να δώσει η Ένωση ώστε να γλιτώσει από τα 700.000 που θα έδιναν.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

“Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Sanel Jahic για κοινή συναινέσει λύση συμβολαίου με ισχύ από 1/7/2011 και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του», ανέφερε η ανακοίνωση στο σάιτ της ομάδας.”

Ο Βόσνιος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο επίσημο site του ΑΠΟΕΛ:

“Εχω συμφωνήσει σε όλα με το ΑΠΟΕΛ και θα συνεχίσω την καριέρα μου στην Κύπρο. Αναχωρώ για την Αθήνα όπου θα τερματίσω την συνεργασία μου με την ΑΕΚ. Τα έχουμε βρει σε όλα για το ποσό της αποζημίωσης και όταν πάρω την ελευθέρα μου θα μπορώ να υπογράψω στο ΑΠΟΕΛ. Ίσως περάσω από κάποιες εξετάσεις ιατρικές και ακολούθως θα μεταβώ στην Αυστρία για να ξεκινήσω προπονήσεις.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε