Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Στον Ατρόμητο ο Μήτρογλου – “Απόλυτα βέβαιος για την επιλογή μου”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Η ομάδα του Περιστερίου απέκτησε για τον επόμενο χρόνο -με την μορφή δανεισμού- τον νεαρό επιθετικό του Ολυμπιακού. Για… σωστή επιλογή μίλησε ο Έλληνας διεθνής επιθετικός.
Ο παίκτης είχε συμφωνήσει από την περασμένη εβδομάδα με τον Ατρόμητο, όμως αυτό που απέμενε ήταν οι υπογραφές ανάμεσα στους πρωταθλητές Ελλάδας και την ομάδα του Περιστερίου.
 
O διεθνής επιθετικός βρέθηκε την Τρίτη στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους με τη μορφή δανεισμού από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου που χειρίστηκε την υπόθεση.
 
Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου δήλωσε στο επίσημο site του συλλόγου: “Χαίρομαι που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον Ατρόμητο. Στόχος μου είναι να τον βοηθήσω σε κάθε παιχνίδι ώστε στο τέλος της χρονιάς να φθάσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα για την οποία όλη η Ελλάδα γνωρίζει ότι έχει άριστη οργάνωση και παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο που πιστεύω ότι μου ταιριάζει απόλυτα γιʼ αυτό άλλωστε τον διάλεξα. Όπως και λόγω του προπονητή του κυρίου Δώνη.
 
Ο νέος μου σύλλογος από την πρώτη στιγμή έδειξε πόσο με θέλει και με προσέγγισε μέσω του κυρίου Γιάννη Αγγελόπουλου με τέτοιο τρόπο ώστε να είμαι απόλυτα βέβαιος για την επιλογή μου. Εγώ πρέπει με την σειρά μου να το εξαργυρώσω κάνοντας καλές εμφανίσεις και πετυχαίνοντας γκολ γιατί ένας επιπλέον στόχος μου είναι να εξακολουθώ να βρίσκομαι στην Εθνική ομάδα και να είμαι πάντα στις επιλογές του κυρίου Σάντος”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε