Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

“Στον Ολυμπιακό ή στην Μπιλμπάο ο Βαλβέρδε”!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Το δίλημμα του Ερνέστο Βαλβέρδε αναλύει ισπανική ιστοσελίδα, ειδική στα θέματα της Μπιλμπάο, στην οποία τονίζεται πως αν ο πρώην συμπαίκτης του Ισπανού, Ουρούτια, αναλάβει την προεδρία των Βάσκων ο Βαλβέρδε θα επιστρέψει στην πατρίδα του.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, εάν ο Ουρούτια επιβεβαιώσει τις πληροφορίες, επισημοποιώντας το ενδιαφέρον του για την προεδρία της Μπιλμπάο και επικρατήσει στις εκλογές, τότε, πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι ο Βαλβέρδε θα είναι και ο νέος τεχνικός της ομάδας.
 
«Ο Βαλβέρδε το γνωρίζει και γι’ αυτό βρίσκεται στο σταυροδρόμι: Ή μένει στον Ολυμπιακό, ο οποίος του προσφέρει «λευκή επιταγή» και συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ ή να στηρίξει την προσπάθεια του πρώην συμπαίκτη του και φίλου του, αρχίζοντας την δεύτερη θητεία του στον πάγκο της Αθλέτικ», αναφέρει το δημοσίευμα και συνεχίζει: «Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι βρίσκεται στις ατζέντες αρκετών ισπανικών ομάδων, ανάμεσά τους και η Σεβίλλη».

Στη συνέχεια αναφέρεται ότι ο Ολυμπιακός είναι ικανός να του προσφέρει προϋποθέσεις για να δουλέψει όπως θέλει. «Θα του προσέφεραν συμβόλαιο και για εκατό χρόνια», υποστηρίζει ο υπογράφων το άρθρο της «elcorreo» ότι του μετέφερε δημοσιογράφος από την Ελλάδα, όμως, ξεκαθαρίζει ότι τα χρήματα θα είναι το τελευταίο σημείο που θα «κοιτάξει» ο Βαλβέρδε για την απόφασή του.

 
Το δημοσίευμα καταλήγει αναφέροντας: «Απομένουν δύο αγωνιστικές μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος το οποίο έχει προγραμματιστεί για τις 16 Απριλίου. Τότε ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα συναντηθεί με τους υπεύθυνους της ελληνικής ομάδας και θα πάρει την απόφαση του».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε