Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Στον Ολυμπιακό ο Ανσαριφάρντ! Δεν φαντάζεστε γιατί τον διάλεξε…

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Πανιώνιος τρίβει τα χέρια του, καθώς δεν θα χάσει τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, χωρίς να πάρει ευρώ. Ο Ιρανός ενημέρωσε τους «κυανέρυθρους» ότι αποφάσισε για το μέλλον της καριέρας του και διάλεξε σε ποια ομάδα θα την συνεχίσει.

 

Επιθυμεί να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού. Αποδέχτηκε την πρόταση των «ερυθρόλευκων» και απέρριψε αυτή του ΠΑΟΚ.

Αυτές οι δύο ομάδες είχαν κατεθέσει επισήμως πρόταση  για τον παίκτη. Ωστόσο, τον  26χρονο φορ ήθελε και ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ.

Ενας από τους βασικούς λόγους που ο Ιρανός ήθελε να μείνει στην Αθήνα, είναι επειδή έχει συνάψει σχέση με τραγουδίστρια και έδειχνε προτιμήση στην πρωτεύουσα.

Πάντως, είναι πιθανό να συνεχίσει στη Ν. Σμύρνη ως το καλοκαίρι και έπειτα να πάει στον Ολυμπιακό που μαζί με τον ΠΑΟΚ κάλυπταν τη ρήτρα των 400.000 ευρώ!

Μέσα στις επόμενες ημέρες ο διεθνής παίκτης θα υπογράψει συμβόλαιο στους Πειραιώτες, με ετήσιες απολαβές περίπου 450.000 ευρώ.
Ο γεννημένος στις 3 Απριλίου 1990 Ιρανός άσος, μετρά πέντε γκολ και δύο ασίστ σε 14 συμμετοχές με τους «κυανέρυθρους» στην εφετινή Super League και είναι από τους βασικούς συντελεστές στην εντυπωσιακή πορεία του Πανιωνίου, που βρίσκεται στην 2η θέση της κατάταξης, μαζί με την Ξάνθη και τον Παναθηναϊκό. 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε